Facebook Pixel ΑΥΤΟΣ είναι ο αντί-Ίσακ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-27 08:19:00

ΑΥΤΟΣ είναι ο αντί-Ίσακ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟΣ είναι ο αντί-Ίσακ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε για το ποιον επιθετικό από την Bundesliga έχει βάλει στο μάτι ο Παναθηναϊκός, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Σουηδού φορ!

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν από τη Ράντερς να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον Μίκαελ Ισάκ, προκειμένου να προχωρήσουν στην απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, όμως έχουν κι άλλους επιθετικούς ως εναλλακτικές και ένας απ΄ αυτούς είναι σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ο Γιόελ Πογιανπάλο!

Ο 22χρονος Φινλανδός επιθετικός ανήκει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία τον απέκτησε με 2,2 εκ. ευρώ από την Ελσίνκι.

Ο Πογιανπάλο ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με 4 γκολ στα δύο πρώτα ματς με τις «ασπιρίνες» και μάλιστα ως αλλαγή. Η συνέχεια όμως επιφύλασσαι μία άσχημη εξέλιξη για τον Φιναλνδό, καθώς τον Οκτώβρη υπέστη ράγισμα στο μετατάρσιο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Στις αρχές Δεκεμβρίου επέστρεψε και αγωνίστηκε στο ματς κόντρα στη Φράιμπουργκ, όμως δεν φαίνεται να βρίσκει χώρο στη Λεβερκούζεν και ο Παναθηναϊκός το... ψάχνει για δανεισμό 1,5 έτους.

Μάλιστα ο Λυμπερόπουλος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα προσπαθήσει με τη βοήθεια του φίλου του και μάνατζερ Πολ Κουτσολιάκου, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τη Λεβερκούζεν, να προχωρήσει την δύσκολη υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags