Facebook Pixel Ανακοίνωσε παίκτη ο Πανιώνιος!
| 2017-01-27 13:30:00

Ανακοίνωσε παίκτη ο Πανιώνιος!

Ανακοίνωσε παίκτη ο Πανιώνιος!

Βρέθηκε και... ανακοινώθηκε ο αντί-Ανσαριφάρντ!

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και με τη βούλα ο Βόσνιος επιθετικός Αϊντίν Μαχμούτοβιτς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αϊντίν Μαχμούτοβιτς. Ο 30χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται με την φανέλα με το Νο 52.

Ο Αϊντίν Μαχμούτοβιτς είναι γεννημένος στις 6 Απριλίου 1986 στο Ντομπόι της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Τσέλικ Ζένιτσα, όπου σε 68 παιχνίδια σκόραρε 9 φορές. Το 2007 πέρασε για πρώτη φορά τα σύνορα για να αγωνιστεί στην Τσεχική Τέπλιτσε. Την πρώτη του χρονιά, στην Τσεχία, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ούστι Ναντ Λαμπέμ, με την φανέλα της οποίας σημείωσε 6 γκολ σε 16 παιχνίδια.

Από την επόμενη χρονιά, επέστρεψε στην Τέπλιτσε με την οποία αγωνίστηκε συνολικά σε 160 παιχνίδια και σημείωσε 58 τέρματα.

Οι επιδόσεις του αυτές έκαναν τις μεγάλες ομάδες της Τσεχίας να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του με την Βικτόρια Πλζεν να κερδίζει την υπογραφή του στην «μονομαχία» με την Σπάρτα Πράγας. Με την φανέλα της Πλζεν, ο Μαχμούτοβιτς σημείωσε 9 γκολ σε 23 παιχνίδια.

Παράλληλα οι εμφανίσεις του, έκαναν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης, Μεχμέτ Μπατζάρεβιτς να ανακοινώσει ότι βρίσκεται μέσα στις επιλογές του για την Εθνική ομάδα. Αλλωστε ο 30χρονος επιθετικός, έχει αγωνιστεί στην Εθνική U21 της πατρίδας του."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags