Facebook Pixel Σεισμός στο ποδόσφαιρο με είδηση - βόμβα!
Ποδόσφαιρο
| 2017-01-28 13:24:00

Σεισμός στο ποδόσφαιρο με είδηση - βόμβα!

Σεισμός στο ποδόσφαιρο με είδηση - βόμβα!

Θα κατέβει η σημαία από τον ιστό της;

Ο Γουέιν Ρούνεϊ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Κίνας! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN», ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας εξετάζει σοβαρά την αστρονομική πρόταση από ομάδα της Κίνας, η οποία του προσφέρει 1.2 εκατ. ευρώ ευρώ την εβδομάδα, περίπου 60 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, έπειτα από 13 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρούνεϊ είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Κίνας. Οι Κινέζοι εκτιμούν ότι ο κύκλος του Ρούνεϊ στη Γιουνάιτεντ έκλεισε, την ώρα που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εκφράσει επιθυμία να συνεχίσει στο «Ολντ Τράφορντ». 

Υπέρ της μετακόμισης του Ρούνεϊ στην Κίνα είναι και ο Σβεν Γκόραν Ερικσον, γνωστός στην Αγγλία από τη θητεία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας: «Πρέπει να πάρει αυτή την απόφαση μαζί με την οικογένεια του και τον μάνατζερ του, αλλά γιατί όχι; Η Κίνα σήμερα είναι ένα εξαίσιο μέρος για να ζεις. Αν δεν έχεις έρθει ποτέ προηγουμένως στην Κίνα, δεν πιστεύεις στα μάτια σου για το πώς είναι. Και είμαι σίγουρος πως ο Ρούνεϊ θα μπορούσε να παίξει σε κάθε ομάδα εδώ.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags