Facebook Pixel Προτιμάτε τα ελληνικά προϊόντα; Μάλλον όχι!
| 2011-07-03 17:05:00

Προτιμάτε τα ελληνικά προϊόντα; Μάλλον όχι!

Προτιμάτε τα ελληνικά προϊόντα; Μάλλον όχι!

Και τα μουστάκια του Βαλβέρδε γελάνε με τις άμεσες κινήσεις του Μαρινάκη για την ενίσχυση του ρόστερ. Γρήγορες και, προπάντων, με λίγους γηγενείς παίκτες… 

Ήδη ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει εφτά μεταγραφές, με την πρώτη να χρονολογείται από τον περασμένο χειμώνα. Αναφερόμαστε στον Χαβίτο, που οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κλείσουν με πολύ έξυπνο τρόπο εδώ και μήνες, με τους Κονστάντσο, Μαρκάνο, Φέισα, Κατάι, Γκρίμπιτς και Δασκαλάκη να ακολουθούν.

Λίγες κινήσεις μένουν ακόμα να κάνουν οι Πειραιώτες και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζει ο Ισπανός τεχνικός για το αφεντικό του Ολυμπιακού. Ποτέ πριν δεν ήταν έτοιμο σε τέτοιο βαθμό το ρόστερ πριν να ξεκινήσει η προετοιμασία. Ο Βαλβέρδε, άλλωστε, έχει έναν ακόμα λόγο να χαμογελάει. Ποιος είναι αυτός; Ότι δεν έχουν αποκτηθεί πολλοί Έλληνες παίκτες, παρά τα όσα άφηναν να βγουν προς τα έξω από την πλατεία Αλεξάνδρας.

Ο Δασκαλάκης ήρθε ως δεύτερη λύση πίσω από τον Κονστάντσο, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τον Τζαβέλλα. Ο Ισπανός δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση του γηγενείς ποδοσφαιριστές, καθώς τους θεωρεί λίγο… τεμπέληδες. Ενώ γνωρίζει καλά ότι οι καλές περιπτώσεις, τύπου Παπασταθόπουλου ας πούμε, είναι πολύ δύσκολο να πιάσουν Λιμάνι.

Για αυτό και το διάστημα της θητείας του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και επί Κόκκαλη και επί Μαρινάκη, μόλις τρεις Έλληνες έχουν αποκτηθεί και έμειναν για να παίξουν στην ομάδα. Ο Αβράμης, ο Μανιάτης και ο Δασκαλάκης! Τώρα αν από αυτό προκύπτει ενίσχυση στο ελληνικό στοιχείο του ρόστερ, είναι άλλο θέμα…   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags