Facebook Pixel Νέα "πόρτα" για Σωτηρίου!
| 2017-01-29 13:14:00

Νέα "πόρτα" για Σωτηρίου!

Νέα "πόρτα" για Σωτηρίου!

Σε ποια ομάδα έριξαν "ακυρο" οι "γαλαζοκίτρινοι" για τον νεαρό φορ;

Ακόμη ένα «όχι», σε πρόταση για παραχώρησε του Πιέρου Σωτηρίου, απάντησε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αυτή τη φορά σε προσφορά της ιταλικής Τορίνο, η οποία πήρε πρόσφατα και τον Καρλάο.

Σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα apoel.net η ιταλική ομάδα ήταν διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό που έφτανε στα 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η διοίκηση Πετρίδη απέρριψε την πρόταση.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του apoel.net: «Το πιο καυτό όνομα στην Κύπρο είναι χωρίς αμφιβολία ο Πιέρος Σωτήριου κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πράξη όταν προ ημερών η Τορίνο επιχείρησε να εντάξει στο δυναμικό της τον επιθετικό μας. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ιταλική ομάδα ήταν διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό που έφτανε στα 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά η διοίκηση Πετρίδη απέρριψε την πρόταση.

Οι λόγοι που ο ΑΠΟΕΛ ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη ήταν δυο. Ο Σωτήριου θεωρείται απαραίτητος στην προσπάθεια που γίνεται για κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και τυχόν παραχώρηση του ίσως βάλει την ομάδα σε μπελάδες. Ακόμα και μετά την απόκτηση του Μπαράλ η εξάρτηση και ώθηση που μπορεί να δώσει ο Πιέρος είναι μεγάλη. Ένας ή και περισσότεροι τραυματισμοί επίσης μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα.

Η άλλη πτυχή αφορά στην εκτίμηση της διοίκησης Πετρίδη ότι το καλοκαίρι το timing θα είναι καλύτερο και μέχρι τότε το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να ανεβεί προς τα πάνω η τιμή πώλησης του παίκτη. Η πρόταση της Τορίνο, αλλά και οι ανεπίσημες κρούσεις από άλλες ομάδες όπως αυτές των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θέτουν ως μίνιμουμ τιμή πώλησης τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που φαίνεται να “κλειδώνει”.

Το όχι, λοιπόν, στην Τορίνο διατηρεί στο ρόστερ μας το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο με τρόπο που δημιουργεί βάσιμες ενδείξεις ότι το καλοκαίρι θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιολογηθούν περισσότερες προτάσεις και με τρόπο που ο ΑΠΟΕΛ θα βγει πιο ισχυρός τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags