Facebook Pixel Έσωσε την παρτίδα στο 90` η Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-29 15:51:00

Έσωσε την παρτίδα στο 90` η Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έσωσε την παρτίδα στο 90` η Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπαρτσελόνα άφησε βαθμούς στην Ανδαλουσία (1-1) με την Μπέτις, με τον Σουάρες να ισοφαρίζει στο τέλος, όμως νωρίτερα δεν της είχαν μετρήσει πεντακάθαρο γκολ!

Οι γηπεδούχοι απειλούσαν συνεχώς την εστία του Τερ Στέγκεν στο πρώτο μέρος και το σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο, με τους μπλαουγκράνα να έχουν σημαντικό πρόβλημα...

Με την Μπέτις να πιέζει, ο Θεμπάγιος έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ αλλά το καλοζυγισμένο του σουτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Μπάρτσα. Τρία λεπτά αργότερα οι Βερδιμπλάνκος άγγιξαν ξανά το 1-0, αλλά το δοκάρι σταμάτησε και την προσπάθεια του Κάστρο.

Η τρίτη όμως ήταν και η φαρμακερή. Στο 75' έπειτα από κόρνερ, ο Τερ Στέγκεν έκανε αστεία έξοδο με την μπάλα να καταλήγει στον Αλεγρία, ο οποίος με προβολή έγραψε το 1-0 βάζοντας την Μπέτις μπροστά στο σκορ.

Κάπου εκεί το ματς έγινε... ροκ με την Μπαρτσελόνα να ξυπνάει και να φωνάζει έντονα για τη φάση του 77' όταν ο Μαντί απομάκρυνε το πλασέ του Άλμπα, με την μπάλα όμως να περνάει για τα καλά τη γραμμή και σχεδόν να... ακουμπάει δίχτυ!

Με τη συμπλήρωση των 90' όμως οι Μπλαουγκράνα πήραν αυτό που δικαιούνταν. Ο Μέσι με μια πανέξυπνη πάσα... έσπασε την άμυνα της Μπέτις και ο Σουάρες με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1.

Στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι με την Μπαρτσελόνα να αφήνει δύο βαθμούς στην Ανδαλουσία απέναντι σε μία πολύ καλή Μπέτις και να μην καταφέρνει να περάσει στην κορυφή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags