Facebook Pixel Για βόλτα ήρθε ο Κόσμι;
| 2011-01-13 20:19:00

Για βόλτα ήρθε ο Κόσμι;

Για βόλτα ήρθε ο Κόσμι;

Ο Σταύρος Ψωμιάδης ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα προπονητή στην Καβάλα και με δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Σέρζε Κόσμι ήρθε στην Ελλάδα ως σκάουτερ! Παράλληλα, πρόσθεσε πως οι «Αργοναύτες» θα κάνουν και άλλες μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Σταύρος Ψωμιάδης, ο οποίος αναφερόμενος στην τελετή βράβευσης που έκανε στον Σερζ Ντιέ, μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την τελετή βράβευσης, αφού στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή μας Σερζ Ντιέ υπάρχει η προσωπική καταξίωση αλλά και η καταξίωση της ομάδας μας. Εμείς ως διοίκηση οφείλουμε να τον συγχαρούμε και θα πρέπει να σημειώσω ότι βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Λάρισα σημειώνοντας τα εξής:

«Θέλαμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι με τη Λάρισα, γιατί για μας ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο και πολύ καθοριστικό παιχνίδι. Μάλιστα το γκολ που πέτυχε ο Ντιέ μας βοήθησε προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια».

-Ο Σταύρος Ψωμιάδης ρωτήθηκε για το εάν η ομάδα θα ενισχυθεί κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε και για το θέμα αυτό είπε:

«Ήδη έγιναν κάποιες μεταγραφές, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ. Ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε θα γίνουν όλες εκείνες οι απαιτούμενες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί, για να πετύχει στους στόχους που έχει θέσει».

-Η επόμενη ερώτηση προς τον Σταύρο Ψωμιάδη είχε να κάνει με το εάν τίθεται θέμα άφιξης του Σέρζι Κόζμι στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα. Για το θέμα αυτό ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός:

«Δεν υπάρχει θέμα Σέρζε Κόζμι. Προπονητής μας είναι ο Χένρικ Κάσπερτσακ και αυτός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρζε Κόζμι ήρθε και παρακολούθησε το παιχνίδι της Καβάλας με τον Άρη ως εκπρόσωπος ομάδας της Ιταλίας που ενδιαφέρεται για κάποιον ποδοσφαιριστή μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags