Facebook Pixel Ωραίος ο μικρός - Φοβερή ατάκα Ανδρούτσου για Μιλιβόγεβιτς!
| 2017-01-30 00:01:00

Ωραίος ο μικρός - Φοβερή ατάκα Ανδρούτσου για Μιλιβόγεβιτς!

Ωραίος ο μικρός - Φοβερή ατάκα Ανδρούτσου για Μιλιβόγεβιτς!

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και στον θαυμασμό του για τον Σέρβο μέσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

"Η συμβουλή που μου δίνουν οι παλαιότεροι στην ομάδα είναι να ευχαριστιέμαι κυρίως τα ματς. Να είμαι ο εαυτός μου. Να μην αγχώνομαι. Να είμαι γεμάτος χαρά. Να τα δίνω όλα και στο 100%. Εάν το κάνεις αυτό θα έρθει και το καλό ματς. Ο κόουτς όχι δεν μας λέει κάτι το ιδιαίτερο. Μας αντιμετωπίζει όπως όλους τους άλλους παίκτες. Συνεχίζουμε και τα δίνουμε όλοι όλα.

Νιώθουμε και περίεργα και υπερήφανοι που είμαστε εδώ. Το βλέπουν και τα παιδιά στις Ακαδημίες πως μπορούν να είναι στην πρώτη ομάδα. Ναι προσωπικά πρέπει να μάθω και άλλα πράγματα. Όπου με βάζει ο κόουτς θα παίζω για το 100%. Στη Νέων ήμουν σέντερ φορ κια έπαιζα και πίσω από τον στράικερ. Είχα βγει 1ος σκόρερ. Μου αρέσει πολύ ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Τον θαυμάζω. Και σαν παίκτη και σαν συμπεριφορά και σε όλα.

Μαζί με τον Μανθάτη ήμασταν ball boys. Εγώ ήμουν απέναντι. Είναι απίστευτο συναίσθημα το να παίζω στον Ολυμπιακό. Τσιμπιέμαι να δω εάν είναι αλήθεια και ναι είναι. Ναι έκανα ντεμπούτο με την Αρούκα. Είναι ξεχώριστο ένα ντεμπούτο στο Γιουρόπα Λιγκ. Σίγουρα ένιωθα περίεργα. Μπήκα και αισθάνθηκα πως ο προπονητής με χρειάστηκε και με είχε ανάγκη για να παίξω και μπήκα για να κάνω μεγάλη προσπάθεια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags