Facebook Pixel Επίσημο: Δανεικός στον Πανιώνιο παίκτης του ΠΑΟΚ!
| 2017-01-31 19:52:00

Επίσημο: Δανεικός στον Πανιώνιο παίκτης του ΠΑΟΚ!

Επίσημο: Δανεικός στον Πανιώνιο παίκτης του ΠΑΟΚ!

Οι Νεοσμυρνιώτες προέβησαν σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα καθώς ανακοίνωσαν επίσημα τον δανεισμό ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την μεταγραφή ενός ακόμα παίκτη!

Δυο μεταγραφικά deals επεφύλασσε η τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τον Πανιώνιο!

Οι Νεοσμυρνιώτες ενισχύθηκαν σημαντικά, αφού ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Λάζαρου Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ, ενώ απέκτησαν με κανονική μεταγραφή για 1.5 χρόνο τον Κύπριο στόπερ, Στέφανο Μουκτάρη από την Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση για Λάμπρου

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστής, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο11. Ο Λάζαρος Λάμπρου ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ την φετινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Επαιξε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 3 κυπέλλου Ελλάδος».

Η ανακοίνωση για Μουκτάρη

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Μουκτάρη. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο5. Ο Στέφανος Μουκτάρης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Καλλιθέας τα δύο τελευταία χρόνια. Την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας ένα γκολ, καθώς και σε 3 παιχνίδια κυπέλλου. Την φετινή περίοδο, έπαιξε σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags