Facebook Pixel Δεν θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Λαΐφης;
| 2017-02-01 09:17:00

Δεν θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Λαΐφης;

Δεν θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Λαΐφης;

Ο άσος της Σταντάρ Λιέγης, που αγωνίζεται ως δανεικός από τους ερυθρόλευκους, σε δηλώσεις του στην κυπριακή τηλεόραση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παρουσία του στο Βέλγιο: «Όταν ήρθα εδώ το πρώτο μήνα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έπρεπε να βρω τον ρυθμό μου στο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίζω συνέχεια, έχω προσαρμοστεί τελείως με τους συμπαίκτες μου. Είμαι περήφανος για αυτό».

Για το πώς τα βιώνει όλα αυτά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα πάω καλά. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω έτσι με αρκετή δουλειά και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους».

Για το τι συμβουλεύει τους μικρούς: «Για τους μικρούς το μόνο που έχω να πω είναι να μην απογοητεύονται. Θα έρθουν και άλλες ευκαιρίες. Αρκεί να είναι έτοιμοι και να δουλεύουν καθημερινά και να αρπάξουν κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια της καριέρας του: «Ότι ακούγεται είναι αλήθεια, αλλά εγώ απλά βλέπω αυτά τα πράγματα. Μου αρέσει που γράφονται αυτά τα πράγματα για εμένα αλλά αυτό που με απασχολεί είναι να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα. Μακάρι να έρθει μια πρόταση και θα το δούμε με τον Ολυμπιακό και την Σταντάρ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags