Facebook Pixel Σιγοψήνεται η μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ; - Η δήλωση που πέρασε στα ψιλά αλλά σήμαινε πολλά!
| 2017-02-01 10:45:00

Σιγοψήνεται η μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ; - Η δήλωση που πέρασε στα ψιλά αλλά σήμαινε πολλά!

Σιγοψήνεται η μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ; - Η δήλωση που πέρασε στα ψιλά αλλά σήμαινε πολλά!

Λέτε να έφτασε η ώρα να γυρίσει στην Τούμπα; Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει θετικός, ενώ ο Σαββίδης τον γουστάστει με τα χίλια!

Είπε πολλά και διάφορα ο Άγγελος Αναστασιάδης στον SportFM, Όμως, εάν διαβάσει κανείς προσεκτικά τις δηλώσεις του, θα διαπιστώσει κάτι πολύ ενδιαφέρον!

«Συναντηθήκαμε μετά την Πρωτοχρονιά για να συζητήσουμε για θέματα του ΠΑΟΚ, όχι για κάποια θέση. Μου ζήτησε την άποψή μου. Δεν υπήρχε θέμα για επιστροφή μου, αφού δεν τέθηκε θέμα Ίβιτς. Ήταν απλά μια εποικοδομητική συζήτηση», είπε ο Αναστασιάδης σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, μετά τις συναντήσεις που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Το ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή περίπτωση επιστροφής του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, είναι γνωστό. Το θέμα όμως είναι πως ο Έλληνας προπονητής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να επιστρέψει στην Τούμπα είτε ως προπονητής είτε με κάποια άλλη ιδιότητα, συνεχίζοντας να έχει μέσα του το… μικρόβιο του ΠΑΟΚτσή αλλά και απολαμβάνοντας όπως αποδεικνύεται την εκτίμηση του Ιβάν Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags