Facebook Pixel Να 'ταν τα νιάτα και ο... Κλωναρίδης δυο φορές!
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-01 18:00:00

Να 'ταν τα νιάτα και ο... Κλωναρίδης δυο φορές!

Να 'ταν τα νιάτα και ο... Κλωναρίδης δυο φορές!

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει (4-0) και στα Περιβόλια του Κισσαμικού και να πάρει την πρόκριση στην οκτάδα του κυπέλλου, όπου περιμένει ο Αστέρας. Πίσπας, Χατζηγιοβάννης και Κλωναρίδης οι πρωταγωνιστές.

Αυτό που έχει να κρατήσει από το σημερινό ματς ο Παναθηναϊκός και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι η εμφάνιση των μικρών Πίσπα και Χατζηγιοβάννη, που χρίστηκαν σκόρερ, αλλά και των Μίγγου, Ευαγγέλου, όπως και το ντεμπούτο του Κλωναρίδη, το οποίο συνδυάστηκε με γκολ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με αρκετές αλλαγές, έχοντας φυσικά και την ασφάλεια που του έδινε το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο. Η είδηση ήταν η χρησιμοποίηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, λίγες μόνο ημέρες μετά την επιστροφή του στο "τριφύλλι".

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Στιλ ήταν στο τέρμα, οι Μολέντο - Ευαγγέλου στο κέντρο της άμυνας, ο Μαρινάκης δεξιά και ο Χουλτ αριστερά. Ζέκα και Ρέις ήταν στη μεσαία γραμμή, που είχε στα αριστερά της τον νεαρό Χατζηγιοβάννη και στα δεξιά τον Μπουμάλ. Δίπλα στον Κλωναρίδη (σε σύστημα 4-4-2) ήταν ο Ρινάλντι.

Για τον Κισσαμικό ξεκίνησαν οι Πολίτης, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Ρούμπιο, Βλάκος, Ποκόνγκ, Μαντζής, Στογιανόφ.

Σαν να μην έλειψε μια μέρα!

Το παιχνίδι στα Περιβόλια δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό, κάτι σχεδόν αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση είχε κριθεί απο το πρώτο ματς. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο κινητικός και είχε την πρωτοβουλία, έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 17' με Ρινάλντι και Κλωναρίδη, που είδαν τον Πολίτη να τους λέει "όχι".

Μετά το 25λεπτο ο Κισσαμικός ισορρόπησε κάπως και απείλησε την εστία του Στιλ στο 41' με ένα σουτ του Βλάχου, που έγινε υπό πολύ καλές προϋποθέσεις. Ο αγώνας κυλούσε σε ήρεμο ρυθμό μέχρι να έρθει το γκολ για τον Παναθηναϊκό, ύστερα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Χατζηγιοβάννης έκανε το γύρισμα από αριστερά, η άμυνα των Κρητικών έδιωξε λανθασμένα, με τον Κλωναρίδη να παίρνει την μπάλα και από την μικρή περιοχή να πλασάρει όμορφα για το 0-1 στο 42', σκοράροντας στο ντεμπούτο του, στην επιστροφή του στην ομάδα.

Πάρτυ με τους πιτσιρικάδες!

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, αφού ο Παναθηναϊκός έκανε ό, τι ήθελε, βάζοντας στο παιχνίδι του και τους νεαρούς Χατζηγιοβάννη και Πίσπα, που σκόραραν αμφότεροι.

Στο 57' ο Κλωναρίδης έβγαλε την ασίστ και ο μικρός Χατζηγιοβάννης έπεσε προ κενής εστίας για να κάνει το 0-2, ενώ στο 78' ο Πίσπας πήρε την εξαιρετική μπαλιά από τον Μπουμάλ και με όμορφο ψηλοκρεμαστό έκανε το 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ένα λεπτό αργότερα ο Μπουμάλ, που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Πολίτη και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, οι Πράσινοι έφτασαν σε μια πολύ άνετη πρόκριση και στην επόμενη φάση των "8" θα βρουν απέναντί τους τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Μπαξεβάνος): Πολίτης, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ν' Γκουέμ, Μαρτίνες, Βλάχος, Ποκόνγκ, Μάντζης, Στογιανόφ (69' Κίκε).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Στιλ, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Μολέντο (66' Μολέντο), Χουλτ, Ρέις, Ζέκα (61' Μίγγος), Μπουμάλ, Χατζηγιοβάνης (58' Πίσπας), Κλωναρίδης, Ρινάλντι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags