Facebook Pixel Παρέμβαση Τοροσίδη μέσω Facebook για Ξάνθη και Βασιλακόπουλο!
| 2017-02-01 20:06:00

Παρέμβαση Τοροσίδη μέσω Facebook για Ξάνθη και Βασιλακόπουλο!

Παρέμβαση Τοροσίδη μέσω Facebook για Ξάνθη και Βασιλακόπουλο!

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας βγήκε μπροστά και έδωσε την δική του απάντηση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, σχετικά με τις δηλώσεις του για τη μουσουλμανική μειονότητα στην Ξάνθη και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ. 

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, σε σημερινές του δηλώσεις μίλησε για τις επιλογές που απορρίφθηκαν αναφορικά με την τέλεση του τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, τονίζοντας πως η Ξάνθη απορρίφθηκε για το φόβο εμπλοκής της μουσουλμανικής μειονότητας.

Ο αρχηγός λοιπόν της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Τοροσίδης, έγραψε status στο facebook για τη γενέτειρά του, Ξάνθη, με το οποίο κάνει λόγο για "θρησκευτική ελευθερία".

Ιδού:

"Στον αθλητισμό, αλλά και γενικότερα δεν χωράνε τέτοιες κατάπτυστες δηλώσεις, δεν μπορεί o οποιοσδήποτε να προσβάλλει βάναυσα ένα ολόκληρο τόπο και τη θρησκευτική ελευθερία των ανθρώπων του... Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Ξάνθη, τον τόπο που με γέννησε και με ανάθρεψε δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους με το θρήσκευμα, αλλά με την αξία... Καιρός να έρθουν καινούρια μυαλά...".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags