Facebook Pixel Στα χέρια Φάκου οι απολογίες των έντεκα
| 2011-07-04 07:36:00

Στα χέρια Φάκου οι απολογίες των έντεκα

Στα χέρια Φάκου οι απολογίες των έντεκα

Στη διάθεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκου βρίσκονται οι απολογίες στον ανακριτή των έντεκα συλληφθέντων για την υπόθεση των στημένων αγώνων, κάποιοι εκ των οποίων προφυλακίστηκαν ενώ κάποιοι άλλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικού όρους και χρηματική εγγύηση.

Γράφει ο Άρης Ασβεστάς.

Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς έχουν πλέον στη διάθεση τους όλο το υπάρχον υλικό και στο τέλος της εβδομάδας (Πέμπτη ή Παρασκευή) θα ασκήσουν τις πρώτες πειθαρχικές διώξεις στους εμπλεκόμενους και τις ομάδες που εκπροσωπούν.

Στα χέρια των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων της ΕΠΟ βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές ημέρες το σύνολο της δικογραφίας για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Πλέον, στην διάθεση τους βρίσκονται και οι απολογίες ενώπιον του ανακριτή των έντεκα που είχαν συλληφθεί και είτε αφέθηκαν ελεύθεροι είτε προφυλακίστηκαν.

Η μελέτη και επεξεργασία του υλικού που έχουν στα χέρια τους οι κ.κ. Φάκος και Αντωνακάκης, θα συνεχιστεί τις προσέχεις ημέρες και υπολογίζεται πως την προσεχή Πέμπτη ή Παρασκευή το αργότερο θα προχωρήσουν στις πρώτες πειθαρχικές διώξεις.

Τα φυσικά πρόσωπα και οι ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, θα παραπεμφθούν με αυτό τον τρόπο στα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου, είτε πρόκειται για την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, είτε για τα πειθαρχικά όργανα της Σούπερ Λίγκας και της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής. Όπως επανειλημμένως έχουμε αναφέρει, οι εμπλεκόμενοι αντιμετωπίζουν ποινές απαγόρευσης να ασχοληθούν ξανά με το ποδόσφαιρο καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ενώ οι ομάδες απειλούνται με την ποινή του υποβιβασμού.

Θυμίζουμε επίσης, πως εντός της εβδομάδας (πιθανόν από την Τρίτη), ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασίμης, αναμένεται να απευθύνει τις πρώτες κλήσεις σε απολογία για τους υπόλοιπους 68 εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο, οι οποίοι ένας-ένας θα παίρνουν σειρά για να περάσουν από την Ευελπίδων.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags