Facebook Pixel Έσκασε η μεταγραφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα, που όλοι περιμέναμε!
| 2017-02-02 14:04:00

Έσκασε η μεταγραφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα, που όλοι περιμέναμε!

Έσκασε η μεταγραφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα, που όλοι περιμέναμε!

Είναι οριστικό, γιατί υπάρχει ανακοίνωση!

Ο λόγος για τον Άρη και τον Στάθη Ταυλαρίδη, που πλέον είναι και επίσημα παίκτης των Θεσσαλονικέων1

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο 37χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα πρωί στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, συνεργάτη του προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρου Καρυπίδη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, που γεννήθηκε στις 25/01/1980 (έχει ύψος 1,86 και βάρος 81 κιλά), έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2001 μεταγράφηκε στην Άρσεναλ. Στην ομάδα του Λονδίνου έμεινε τρία χρόνια περίπου.

Επόμενος σταθμός ήταν η αγγλική Πόρτσμουθ, ενώ στα μέσα της σεζόν 2003-’04 μετακόμισε στο γαλλικό πρωτάθλημα καταγράφοντας σημαντική παρουσία στο «Σαμπιονά» με τη φανέλα αρχικά της Λιλ και μετέπειτα της Σαιντ-Ετιέν.

Το 2010 επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος κατά σειρά στη Λάρισα, στον Ο.Φ.Η., στον Ατρόμητο και στον Παναθηναϊκό.

Είναι διεθνής τόσο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21 όσο και με αυτό των Ανδρών.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα μας, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Θα μιλήσω στο γήπεδο. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ να επιστρέψει στην Superleague, εκεί που ανήκει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και μαζί με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

**Ο Στάθης Ταυλαρίδης, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, αναχώρησε για την Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags