13/01/11 - 21:09

Αγωγή Πατέρα με τις ευλογίες του… Τζίγγερ!

Αγωγή κατά της εφημερίδας «Καρφί» έκανε ο Νικόλας Πατέρας για συκοφαντικά δημοσιεύματα, έχοντας τη στήριξη των Βαρδινογιάννηδων!

Αγωγή Πατέρα με τις ευλογίες του… Τζίγγερ!
20.210views 0shares

Στην αγωγή προς την εφημερίδα, συμπεριλαμβάνεται και η επιστολή που στάλθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη ο οποίος χαρακτηρίζει «σταθερή και πολύχρονη» την σχέση της οικογένειας του με τον Νικόλα Πατέρα ενώ τονίζει πως σύντομα θα τοποθετηθεί για όλα όσα απασχολούν τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά η επιστολή-δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει ως εξής:

«Προς τον εκδότη και διευθυντή εφημερίδας «Το Kαρφί»

Κύριε διευθυντά

Με ενδιαφέρον παρακολουθώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα εκτενή και λεπτομερή αφιερώματά σας για τα δρώμενα στον Παναθηναϊκό. Η ανησυχία του κόσμου για την επόμενη μέρα του συλλόγου είναι αναμενόμενη και φυσιολογική. Δεν είναι ο ρόλος μου να σχολιάζω επί της εγκυρότητας και ακρίβειας όλων όσων γράφονται στον Τύπο αυτές τις ημέρες ή έχουν κατά καιρούς γραφτεί. Ταυτόχρονα όμως οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια για ορισμένα ζητήματα που με αφορούν προσωπικά.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου 2011 κάνετε λόγο για ένα τηλεφώνημα που δέχθηκα από τον Νίκο Πατέρα μετά την παραίτησή του. Το περιεχόμενο του εν λόγω τηλεφωνήματος όπως το περιγράφετε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η σχέση μου και της οικογένειάς μου με τον Νίκο Πατέρα, σε αντίθεση με τα όσα γράφετε, είναι πολύχρονη και σταθερή παρά τις επιμέρους διαφωνίες μας.

Η δημοσιοποίηση τέτοιων «πληροφοριών» επιτείνουν την ούτως ή άλλως δυσάρεστη, για εμάς τους μετόχους αλλά και τους φίλους της ομάδας, θέση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μία ιδιαίτερη κρίσιμη κατάσταση και βρίσκεται σε μία καμπή της ιστορίας του. Ως οφείλω, θα τοποθετηθώ στο εγγύς μέλλον εφ' όλης της ύλης και υπεύθυνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Οι στιγμές απαιτούν σύνεση και σοβαρότητα.

Υ.Γ Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή στο επόμενο σας φύλλο της εφημερίδας σας».

Διαβάστε στο gazzetta.gr ολόκληρο το περιεχόμενο της αγωγής
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ