Facebook Pixel ΣΟΚ!4μηνη τιμωρία σε διεθνή άσο!
| 2017-02-02 20:48:00

ΣΟΚ!4μηνη τιμωρία σε διεθνή άσο!

ΣΟΚ!4μηνη τιμωρία σε διεθνή άσο!

"Καταπέλτης" το CAS για τον γνωστό άσο, τον τιμώρησε με 4 μήνες!

Τέλος η σεζόν για τον Χακάν Τσαλχάνογλου της Λεβερκούζεν!Η ποινή τεσσάρων μηνών που τού είχε επιβάλλει η FIFA απέκτησε τελεσίδικο χαρακτήρα καθώς απορρίφθηκε η έφεσή του στο CAS.

Το διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο εξέτασε την υπόθεση της Τραμπζονσπόρ που είχε προσφύγει κατηγορώντας τον παίκτη ότι παραβίασε τους κανονισμούς όταν υπέγραψε στη Σάλκε το 2011 σε ηλικία μόλις 17 ετών. Η FIFA έκρινε ότι την περίοδο εκείνη δεσμευόταν ακόμα με ισχυρό συμβόλαιο στον σύλλογο της Τραπεζούντας, τον τιμώρησε με τέσσερις μήνες και πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Μετά τη σημερινή απόφαση του CAS ο 23χρονος Τσαλχάνογλου θα εκτίσει ποινή έως τον Ιούνιο κι αυτό σημαίνει ότι τελειώνει η σεζόν. Η Λεβερκούζεν που σε λίγες ημέρες αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League χάνει ένα βασικό της στέλεχος και σε επίσημη ανακοίνωση τόνισε ότι «... είναι μια απόφαση την οποία αδυνατούμε να κατανοήσουμε. Πολύ μεγάλο πλήγμα για εμάς και τον Χακάν. Παρότι η Λεβερκούζεν δεν είχε την παραμικρή σχέση, τιμωρήθηκε χάνοτνας έναν πολύ σημαντικό παίκτη στο πιο κρίσιμο σημείο της περιόδου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags