Facebook Pixel "Eμένα δεν μου φτάνει να είμαι 15 βαθμούς πίσω από έναν Ολυμπιακό"...
| 2017-02-03 15:16:00

"Eμένα δεν μου φτάνει να είμαι 15 βαθμούς πίσω από έναν Ολυμπιακό"...

"Eμένα δεν μου φτάνει να είμαι 15 βαθμούς πίσω από έναν Ολυμπιακό"...

Πρώην προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά μιλάει για τη φετινή σεζόν της ομάδας, συμπληρώνοντας οτι "ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν υπάρχουν σαν ομάδες"!

Ο λόγος για τον Νίκο Καραγεωργίου που μίλησε στο "Metropolis 95,5"!

Αναλυτικά όσα είπε:


Για το κατόρθωμα του Ίβιτς να είναι ο μακροβιότερος προπονητής στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για μακροβιότερο προπονητή όταν έχει μόλις 40 παιχνίδια. Είναι απίστευτο αυτό. Μακροβιότερος θα είναι εάν μείνει πέντε, εφτά, δέκα χρόνια. Όλες οι ομάδες πρέπει να το κάνουν αυτό γιατί δεν είναι λογική να αλλάζεις προπονητή κάθε τρεις μήνες».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και την άνοδο στη δεύτερη θέση: «Η ομάδα παίζει καλή μπάλα, και επειδή την έχω ζήσει από κοντά, ξέρει να αναγεννιέται από τις στάχτες της και κάνει πράγματα, να πετυχαίνει νίκες, να υλοποιεί και να ολοκληρώνει στόχους. Πολλές φορές έχει πέσει κάτω και μετά έρχεται μια νίκη και στο επόμενο παιχνίδι ο κόσμος βοηθάει περισσότερο και ανεβαίνει και η ψυχολογία στους παίκτες και αλλάζουν τα δεδομένα. Το ευχάριστο είναι ότι παίζουν καλά.

Όμως, με τον ίδιο τρόπο παίζει από την αρχή της σεζόν απλά δεν ήρθαν κάποια αποτελέσματα, δεν μπόρεσε να μπει το γκολ και υπήρχε πίεση. Τώρα πλέον έρχονται τα γκολ. Δε νομίζω ότι έχει γίνει κάτι μαγικό. Συνεχίζω να βλέπω την ομάδα να παίζει με τον ίδιο τρόπο, λέγαμε από την αρχή ότι έχει την ικανότητα αλλά της έλειπαν τα γκολ. Τώρα μπαίνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα γκολ, κρατά το αποτέλεσμα γιατί είναι καλός στα μετόπισθεν και έτσι προχωρά μπροστά η ομάδα.

Με τέτοιον πρόεδρο όμως που προσφέρει δύναμη στην ομάδα, εμένα δεν μου φτάνει να είμαι 15 βαθμούς πίσω από έναν Ολυμπιακό που ίσως να είναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών. Πρέπει να παίζει καλά, να έχει αποτελέσματα και να μπορεί να διεκδικήσει. Οι άλλοι δεν υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν υπάρχουν σαν ομάδες. Πρέπει όμως το Μάιο να έχουμε πετύχει κάτι καλό. Μας έχει μείνει η Ευρώπη και το Κύπελλο και το Μάιο πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει τουλάχιστον τον έναν από τους δύο στόχους».

Για το εάν μπορεί να πλησιάσει τον Ολυμπιακό: «Μπορεί μόνο εάν ο Ολυμπιακός αυτοκτονήσει. Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα σε αυτές τις καταστάσεις και μπορεί να διατηρήσει αυτήν την απόσταση».

Για τον Ίβιτς: «Ο ΠΑΟΚ ξαφνικά βρήκε έναν προπονητή, ο οποίος δεν ήταν καν προπονητής, αλλά παρά την ταλαιπωρία που περνά ο σύλλογος πήρε την απόφαση να κάνει αυτή την κίνηση και τα πράγματα δείχνουν να πάνε καλά. Πρέπει να τον κρατήσουν. Δείχνει να έχει όρεξη και διάθεση. Ας τον κρατήσουν. Όλες οι προσπάθειες που έγιναν πιο πριν δεν είχαν αποτέλεσμα οπότε κρατήστε αυτόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags