Facebook Pixel Χαμός στην ΑΕΚ και κόντρα Ντέμη - δημοσιογράφων για... τον Ολυμπιακό! Νέο Post με Κόκκαλη
| 2017-02-04 18:37:00

Χαμός στην ΑΕΚ και κόντρα Ντέμη - δημοσιογράφων για... τον Ολυμπιακό! Νέο Post με Κόκκαλη

Χαμός στην ΑΕΚ και κόντρα Ντέμη - δημοσιογράφων για... τον Ολυμπιακό! Νέο Post με Κόκκαλη

Ο Νικολαΐδης με Post στο facebook κάνει κάποιες διευκρινίσεις για τις χθεσινές του δηλώσεις και τα… χώνει σε δημοσιογράφους της ομάδας. Διαβάστε τι έγινε!

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη στην χθεσινή εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM, με αφορμή την επέτειο της υπόθεσης Βάλνερ. Την Πέμπτη συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από το παιχνίδι που έχασε ο Ολυμπιακός από την Καλαμαριά και κατόπιν κέρδισε στα χαρτιά, με αποτέλεσμα να χάσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, στην οποία τότε ήταν πρόεδρος.

«Θυμάμαι ότι τελείωσε το ματς και σε λίγα μόλις λεπτά κυκλοφόρησε η είδηση ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Βάλνερ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Όλο το θέμα ήταν η ΕΠΟ. Αυτή έβγαλε το δελτίο, αυτή το έδωσε, αυτή δεν ενημέρωσε. Ο Ολυμπιακός το είδε, καλά έκανε και κατέθεσε την ένσταση, νομικά έχει δίκιο. Πριν φτάσουμε όμως εκεί η ΕΠΟ έπρεπε να κάνει σωστά τη δουλειά της και δεν την έκανε. Παραπάνω δεν χρειάζεται να πω», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και από εκείνο το σημείο και μετά έγινε… πόλεμος.

Γνωστοί δημοσιογράφοι που ακολουθούν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τα «έχωσαν» στον Ντέμη (διαβάστε αναλυτικά το θέμα του SportDog ΕΔΩ), ενώ σήμερα και η «Ώρα» έγραψε ότι ήταν… ντεφορμέ!

Σήμερα λοιπόν, ο Νικολαΐδης έδωσε συνέχεια στο θέμα, αναρτώντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook τον διάλογο με τον Αλέξη Σπυρόπουλο για την υπόθεση Βάλνερ και κάνοντας κάποιες διευκρινίσεις. «Πόσταρε», δε και την τοποθέτησή του από εκείνη την περίοδο, όταν, δηλαδή, ήταν ακόμη πρόεδρος του «δικεφάλου», αλλά και το σχόλιο του Σωκράτη Κόκκαλη!

Ιδού:
 



 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags