Facebook Pixel Ατακάρα Αναστόπουλου για Καλογερόπουλο!
| 2017-02-05 19:16:00

Ατακάρα Αναστόπουλου για Καλογερόπουλο!

Ατακάρα Αναστόπουλου για Καλογερόπουλο!

Ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν σκασμένος από την ήττα του Άρη από την Λαμία και κυρίως για τις διαιτητικές αποφάσεις του Καλογερόπουλου, ο οποίος δεν υπέδειξε δύο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ των Κίτρινων.

«Σέβομαι κάποια πράγματα και είμαι υποχρεωμένος να έρθω στη συνέντευξη Τύπου. Οι εξυγιαντές ας χαίρονται τον κύριο Καλογερόπουλο. Προσωπικά και στο παρελθόν είχα πικρή γεύση από τον συγκεκριμένο διαιτητή, την εποχή που ήμουν στον ΟΦΗ όπου παίζαμε με δέκα παίκτες και με το ζόρι έδωσε ένα πέναλτι στην Κέρκυρα. Υπάρχουν δύο μαρς πέναλτι, αλλά ο κύριος Καλογερόπουλος κοιτούσε τα αστέρια», είπε ο τεχνικός του Άρη.

Από την πλευρά του ο κόουτς της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, δήλωσε:

«Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και κέρδισε η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα. Μετά το γκολ υπήρχε το ένστικτο της διαφύλαξης του σκορ, οπισθοχωρήσαμε αλλά νομίζω ότι δεν απειληθήκαμε καθόλου. Σταθήκαμε και τυχεροί στο 95’, εκεί μέτρησε η ικανότητα και η εμπειρία του Τζενάμο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε παίξει με όλους τους διεκδικητές του τίτλου, πετύχαμε τρεις νίκες, ενώ την ήττα που γνωρίσαμε δεν την αξίζαμε.

Δεν θέλω να σταθώ στα διαιτητικά λάθη γιατί έχουμε κι εμείς παράπονα. Με το πέναλτι στον Βασιλόγιαννη στο πρώτο ημίχρονο. Μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλύτερη από αυτή του Άρη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags