Facebook Pixel Γελάει ο πλανήτης με τον φορ του Λύμπε – Δύο φορές το "πρόβλημα" Λεντέσμα - Γιατί παίζει μόνο μία θέση!
| 2017-02-07 13:45:00

Γελάει ο πλανήτης με τον φορ του Λύμπε – Δύο φορές το "πρόβλημα" Λεντέσμα - Γιατί παίζει μόνο μία θέση!

Γελάει ο πλανήτης με τον φορ του Λύμπε – Δύο φορές το "πρόβλημα" Λεντέσμα - Γιατί παίζει μόνο μία θέση!

Απίστευτα πράγματα κυκλοφορούν στην πιάτσα για τον στράικερ που έφερε στην Ελλάδα ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού". Διάβασε μερικά και θα σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο!

Ο Γκιγιέρμο Μόλινς είναι, όπως όλα δείχνουν, ο "εκλεκτός" των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της επίθεσης.

Μάλιστα, ο διεθνής Σουηδός φορ έφτασε σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, αν πάνε όλα καλά, να υπογράψει στο Τριφύλλι.

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο 29χρονος επιθετικός ενδιαφέρει τους Πράσινους, ακούστηκαν τρομερά πράγματα στην πιάτσα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο συγκεκριμένος παίκτης.

Οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι θεωρείται περίπτωση "παλαίμαχου" ποδοσφαιριστή, υπό την έννοια ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί πλέον στο υψηλό επίπεδο, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, ο Μόλινς έχει κάνει χιαστούς και στα δύο πόδια, γεγονός που δεν τον επιτρέπει να αποδίδει στο γήπεδο όπως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ενώ θυμίζουμε ότι, όπως σας είχε αποκαλύψει ο SportDog, ανάλογο πρόβλημα (μόνο στο ένα πόδι) είχε και ο Λεντέσμα, με τη γνωστή του παρουσία και κατάληξη.

Η κατάσταση, μάλιστα, του Σουηδού άσου δεν του επιτρέπει, πια, να παίζει στα άκρα της επίθεσης και σε περιφερειακές θέσεις, παρά μόνο στην κορυφή, ως δεύτερος σέντερ φορ, μιας και δε διαθέτει τα τρεξίματα και τις αντοχές.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πόσο επιφυλακτικά αντιμετώπισε σύσσωμος ο σημερινός αθλητικός Τύπος την είδηση ότι ο συγκεκριμένος παίκτης κλείνει στον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικά είναι τα πρωτοσέλιδα του "Goal" και της "SportDay", που κάνουν ευγενικά λόγο για "λαχείο" και "λόττο", σημειώνοντας το βεβαρημένο ιστορικό του παίκτη.

Επίσης, ενδεικτικές είναι και οι αντιδράσεις των Σουηδών οπαδών που προσπαθούν να ...παρηγορήσουν αυτούς του Παναθηναϊκού για το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα!

"Αστείο φιλανθρωπικών οργανώσεων, αν ισχύει ότι ο Παναθηναϊκός κλείνει τον Μόλινς", αναφέρει ένα χαρακτηριστικό σχόλιο, ενώ άλλο ένα τονίζει πως "λυπούμαστε πολύ για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags