Facebook Pixel Φουλ ενεργοποίηση του Νύκταρη στον Άρη...
| 2017-02-07 17:15:00

Φουλ ενεργοποίηση του Νύκταρη στον Άρη...

Φουλ ενεργοποίηση του Νύκταρη στον Άρη...

Ο Ηρακλής Νύκταρης σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" αναφέρθηκε στον ενεργό ρόλο που αναλαμβάνει στον Άρη, στο πλευρό του Θόδωρου Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το σύστημα πρέπει να σπάσει για τον Άρη. Θα συνεννοούμαι με τον κουμπάρο μου (σ.σ. Θόδωρος Καρυπίδης) και θα προχωράμε όπως αυτός κρίνει. Για να μην αδικηθεί η ομάδα. Είδαμε ότι η ομάδα αδικούνταν, έσπασαν τα νεύρα όλων. Από εδώ και πέρα θα ιδρώνει το αυτί τους. Δεν έχει άλλη λύση ο Καρυπίδης. Και συναντά παντού εμπόδια. Τι να κάνει; Να ανοίξει τα πόδια; Η ομάδα θα προστατευτεί. Ο Καρυπίδης έχει βάλει τρία εκατομμύρια ευρώ στον Άρη. Κάθε μήνα πληρώνονται οι πάντες».

Για την επίσκεψη Καρυπίδη στην ΚΕΔ: «Ο Καρυπίδης θα πάει παντού. Δεν θα αφήσει την ομάδα να την διαλύσουν».

Για την ήττα στη Λαμία: «Ό,τι έγινε στη Λαμία φταίει αποκλειστικά η διαιτησία. Αγωνιστικά δεν θέλω να μιλήσω. Είναι θέμα Καρυπίδη, αυτός ξέρει τι θα κάνει. Κρίση έχω, αλλά θα μιλήσω με τον Θόδωρο. Η ομάδα πρέπει να συσπειρωθεί, να ηρεμήσει και να προχωρήσει. Αυτό είναι το θέμα για μένα».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Αν δεν υπάρχει διαιτησία να σφάξει την ομάδα, ο Άρης θα κερδίσει τον Απόλλωνα».

Για το αν βάζει λεφτά στον Άρη: «Ό,τι μου πει ο Καρυπίδης, θα είμαι δίπλα του. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Αν μου πει να του δώσω λεφτά, θα του δώσω».

Για το αν θα τον δούμε και στις προπονήσεις: «Παντού θα είμαι κοντά στην ομάδα μαζί με τον Θόδωρο. Σε στενό κλοιό συνεχώς τώρα. Σφίγγουν τα πάντα από εδώ και πέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags