Facebook Pixel Δήλωση-ΣΟΚ Έλληνα παράγοντα: "Αν δω τον διαιτητή στον δρόμο θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο!"!
| 2017-02-07 19:17:00

Δήλωση-ΣΟΚ Έλληνα παράγοντα: "Αν δω τον διαιτητή στον δρόμο θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο!"!

Δήλωση-ΣΟΚ Έλληνα παράγοντα: "Αν δω τον διαιτητή στον δρόμο θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο!"!

Στέλεχος μεγάλης ελληνικής ομάδας δήλωσε ευθαρσώς πως θα... ξυλοκοπήσει τον ρέφερι που-κατά τη γνώμη του-αδίκησε την ομάδα του στην τελευταία αγωνιστική!

Ο Ηρακλής Νύκταρης λοιπόν φιλοξενήθηκε αυτή τη φορά στον Libero 107,4 FM και μίλησε για τον Αρη, τον Θεόδωρο Καρυπίδη και άλλα πολλά...

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το γεγονός πως δεν υπάρχει επίσημη θέση της ΠΑΕ για τις δηλώσεις του:

"Εγώ μιλάω για όλα τα θέματα με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Είμαστε μαζί 3 χρόνια τώρα στο ποδόσφαιρο και τα λέμε όλα, από την Βέροια ακόμα."

Για την ενασχόλησή του με τα Χανιά:

"Τα είχα τα Χανιά όμως τα έδωσα. Δεν είχα μετοχές στο όνομά μου. "

Για το πόστο που θα κατέχει στον ΑΡΗ:

"Με τον Θόδωρο κουβεντιάζω για τα θέματα του ΑΡΗ. Αυτό θα κάνω και τώρα. Αυτό μπορώ να πω μόνο. Όταν λείπει ο Θόδωρος είμαι εγώ κοντά στην ομάδα.

Ο Θόδωρος ο Καρυπίδης θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνω εγώ στον ΑΡΗ. Εγώ με εκείνον μιλάω. Παρακολουθούμε τα πράγματα και τις καταστάσεις και θα προσπαθήσουμε μαζί να μην «τρώγεται» ο ΑΡΗΣ.

Υπάρχουν πολλά συμφέροντα από όλες τις ομάδες, και από την Α και από την Β εθνική. Δεν τον θέλουν τον ΑΡΗ μεγάλο! Από τότε που έβαλα τον Θόδωρο να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και από τότε που ασχολείται με τον ΑΡΗ τον πολεμάνε πολλοι. Αν ο ΑΡΗΣ είναι ψηλά κοντράρει τους πάντες και τα πάντα! Οι υπόλοιπες ασχολίες του Καρυπίδη δεν με ενδιαφέρουν, εγώ του είπα να ασχολείται με την ομάδα και με τίποτε άλλο.

Προσωπικά σαν άνθρωπος δεν πειράζω κανέναν. Ο διαιτητής προχθές στην Λαμία μου θύμισε καταστάσεις που βίωσα όταν ήμουν στον ΟΦΗ. Τι να κάνω; Εκείνη την ώρα έφτασα στα όρια μου και του όρμηξα. "

Για το γεγονός πως ο διαιτητής δεν έγραψε τίποτε για το συγκεκριμένο γεγονός:

"Τι να γράψει; Όταν κάνεις τέτοιο σφαγείο δεν γράφεις τιποτε μετά, δεν μπορείς να πεις τίποτα. Μετά το 60' ο ΑΡΗΣ έπρεπε να γυρίσει το ματς και να το κερδίσει και δεν τον άφησαν.

Εγώ αύριο αν δω τον διαιτητή στον δρόμο θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο! Δεν ήταν ανθρώπινα τα λάθη. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισε το παιχνίδι. Αυτός ξέρει τι έκανε. Τα νεύρα μου δεν μπορώ να τα συγκρατήσω όταν αδικούμαι. Και με τον ΟΦΗ έκανα αντίστοιχα πράγματα. Στην Λαμία κόντεψε να γίνει ζημιά.

Καμία μεγάλη ομάδα δεν θέλει τον ΑΡΗ, γιατί είναι ανταγωνιστικός. Ο ΑΡΗΣ με το υλικό που έχει μπορούσε να είναι στην Superleague και να βρίσκεται μέσα στην τριάδα."

Ενώ πρόσθεσε:

"Εγώ βοηθάω τον κουμπάρο μου με οποιονδήποτε τρόπο. Αν μου κάψουν το σπίτι μου θα επέμβω. Όλα τα προβλήματα του Θόδωρου είναι και δικά μου. Δεν φοβάμαι κανέναν. Δεν με ενδιαφέρει ποιοι είναι οι άλλοι, δεν τους φοβάμαι! Εγώ κακό στον ΑΡΗ δεν μπορώ να κάνω, μόνο καλό μπορώ να κάνω. Ξέρω το ποδόσφαιρο και το βάθος του. Ξέρω τα πάντα και δεν μπορεί κανείς να μου κουνηθεί, ούτε η ΕΠΟ ούτε κανείς, γιατί ότι γίνεται ξέρω ακριβώς ποιος το κάνει. "

Για την ενασχόλησή του με τον ΑΡΗ αυτόν τον καιρό:

"Ήμουν από κοντά στην ομάδα και παρακολουθούσα. Δεν ήθελα να φαίνομαι, εκνευρίστηκα όμως τόσο πολύ που δεν μπορούσα άλλο. Στην Λαμία μπορούσα να κάνω κακό! Τα έσπασα όλα εκεί! Τώρα θα δούμε από δω και πέρα αν θα είναι ίδιες οι διαιτησίες... Τις κουβέντες που λέω τις εννοώ. Άλλο να είναι ένα σφύριγμα λάθος και άλλο σφύριγμα καταδίκης. Είναι ξεκάθαρο το τι είναι ανθρώπινο λάθος."

Για τον Νίκο Αναστόπουλο:

"Με τον Νίκο Αναστόπουλο ήμασταν μαζί και στον ΟΦΗ. Δεν θέλω να μπαίνω όμως στα ποδοσφαιρικά. Αυτά είναι θέματα του Θόδωρου. "

Για τους υπόλοιπους παράγοντες του ποδοσφαίρου:

"Τους ξέρω όλους αυτούς, έχω μιλήσει με όλους. Να φανταστείτε ο καλύτερός μου φίλος είναι ο Δημήτρης ο Γιαννακόπουλος. Δεν θέλω να μιλήσω όμως περισσότερο για αυτό."

Για το αν θα μεταφέρει την βάση του στην Θεσσαλονίκη όσο ασχολείται στον ΑΡΗ:

Εγώ δεν είμαι ιδιοκτήτης. Ιδιοκτήτης είναι ο κουμπάρος μου, εγώ είμαι από δίπλα. Ο Θόδωρος δεν ήταν στην Λαμία, ήμουν εγώ. Από εδώ και πέρα δεν θα κουνηθεί κανείς στον ΑΡΗ.

Η βάση μου είναι στην Αθήνα, όμως στον ΑΡΗ θα είμαι πάντα δίπλα. Θα πηγαίνω και στα εντός και στα εκτός έδρας."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags