Facebook Pixel Μπράβο στον Σα Πίντο! Τι δήλωσε για τη Θύρα 7
| 2017-02-08 23:58:00

Μπράβο στον Σα Πίντο! Τι δήλωσε για τη Θύρα 7

Μπράβο στον Σα Πίντο! Τι δήλωσε για τη Θύρα 7

Στην μεγάλη τραγωδία που συντελέστηκε πριν από 36 χρόνια αναφέρθηκε ο Πορτογάλος προπονητής στις δηλώσεις του μετά το ματς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό

Τον σεβασμό του για τα θύματα της Θύρας 7 και τα συλληπητήρια του εξέφρασε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός - Ατρόμητος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ευχήθηκε να μην συντελεστεί ποτέ ξανά παρόμοια τραγωδία οπουδήποτε στον κόσμο.

Όσο για το ματς, τόνισε πως ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αφού είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.Α

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και τα θύματα της Θύρας 7: «Συλλυπητήρια και σεβασμός στα θύματα της Θύρας 7. Να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι ανάλογο στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένα μεγάλο ματς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλη την ομάδα. Όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν να γίνει αυτό το ματς σήμερα. Θέλω να πω για τους παίκτες μου ότι ήρθαν να κοντράρουν, να παίξουν με καρδιά και κίνητρο. Σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς και πάμε να δούμε το επόμενο ματς στο Περιστέρι. Θέλω να πω ότι ήρθαμε εδώ και είχαμε την πιο μεγάλη φάση του αγώνα. Θέλω να το δω ξανά το πέναλτι για να πω εάν είναι ή όχι. Με καρδιά και προσωπικότητα παίξαμε σήμερα και θέλω να συγχαρώ καλά τους παίκτες του».

Για το αν το 0-0 κάνει πιο εύκολη ή δύσκολη τη ρεβάνς: «Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι πως παίξαμε αρκετά καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και ότι είναι να γίνει θα γίνει στον επόμενο αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags