Facebook Pixel Τρομερές δηλώσεις Αυλωνίτη για τα ελληνικά ντέρμπι! - "Είπα στον Αμπιντάλ, κοίτα είναι τρελοί"!
| 2017-02-09 13:46:00

Τρομερές δηλώσεις Αυλωνίτη για τα ελληνικά ντέρμπι! - "Είπα στον Αμπιντάλ, κοίτα είναι τρελοί"!

Τρομερές δηλώσεις Αυλωνίτη για τα ελληνικά ντέρμπι! - "Είπα στον Αμπιντάλ, κοίτα είναι τρελοί"!

Ο Τάσος Αυλωνίτης συνεχίζει την καριέρα του στην σκωτσέζικη Χαρτς, ωστόσο δεν ξεχνάει την ατμόσφαιρα των ελληνικών ντέρμπι, εκστομίζοντας επική ατάκα με πρωταγωνιστή τον Ερίκ Αμπιντάλ.

“Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι να αγωνίζεσαι σε ντέρμπι. Επίσης, στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι τρελοί. Το γήπεδο του Ολυμπιακού χωράει 35.000 κόσμο, οπότε περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη είναι γεμάτο. Ποτέ δεν σταματούν να τραγουδούν, είναι εκπληκτικό”, είπε αρχικά, για να προσθέσει στη συνέχεια:

“Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα είναι σαν πόλεμος, η ατμόσφαιρα δεν είναι ωραία. Όταν βγαίνεις στο γήπεδο πρέπει να είσαι έτοιμος για να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Τα τοπικά ντέρμπι είναι πάντα έτσι, οπότε παίζουμε στο γήπεδό μας και οι οπαδοί είναι μαζί μας. Μπορούμε να κερδίσουμε για εμάς, αλλά και για εκείνους.

Στην Ελλάδα θυμάμαι μάχες μεταξύ των αναπληρωματικών, μεταξύ των οπαδών. Δεν ξεχνώ την ημέρα του παιχνιδιού που σκόραρα, όταν το πρωί λέγαμε στους νέους παίκτες πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Οι οπαδοί είχαν τρελαθεί στους δρόμους, είδαμε μερικές σχετικές φωτογραφίες το πρωί και είπα στον Ερίκ Αμπιντάλ, 'κοίτα, είναι τρελοί'. Τα τοπικά ντέρμπι είναι έτσι. Πρέπει να κερδίσεις για τους οπαδούς, αλλά πρέπει να παραμείνεις ήρεμος και να κάνεις αυτό που ξέρεις να κάνεις στο γήπεδο”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags