Facebook Pixel Το ντου και οι "επιστήμονες"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-02-10 11:04:00

Το ντου και οι "επιστήμονες"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ντου και οι "επιστήμονες"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, συνέβησαν τα θλιβερά επεισόδια στο Ολυμπιακός-Αθηναϊκός, κάνοντας τον Αργύρη Σαλιαρέλη να πει τη φοβερή ατάκα για τους "επιστήμονες"!

Ο αγώνας Ολυμπιακός - Αθηναϊκός διακόπτεται στο 88ο λεπτό όταν οπαδοί των ερυθρολεύκων εξαιτίας της απρόβλεπτης εξέλιξης του σκορ (2-2 από 2-0) εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας τον Θεσσαλονικιό διαιτητή Ναούμ, τους επόπτες και τους παίκτες του αντιπάλου.

Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του Αθηναϊκού (0-2) και ο Ολυμπιακός τιμωρείται με αφαίρεση δύο βαθμών.

Ο κόσμος από την αρχή τα είχε βάλει με την διαιτησία, βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να επιβληθεί του Αθηναϊκού από το πρώτο ημίχρονο, όμως τα γκολ του Πορτάσοφ στο 53’ και στο 70’ αλλάζουν το κλίμα… Προσωρινά όμως, καθώς ο Χρήστος Δημόπουλος μειώνει αμέσως και κατηγορείται για άσεμνες χειρονομίες που βάζουν… φωτιά στην εξέδρα.

Το γήπεδο γίνεται ηφαίστειο και η ισοφάριση του Τζαλακώστα, προκαλεί την έκρηξη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα επεισόδια με την αστυνομία, να υπάρξουν δύο μικρές εισβολές οπαδών και στο 87’ να γίνει το… «έλα να δεις». Η πόρτα από την θύρα 5 ανοίγει, ο κόσμος εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και παίρνει στο κυνήγι τον Χρήστο Δημόπουλο, ο οποίος τρέχει αλλά δεν γλιτώνει μία κλωτσιά.

Εν μέσω επεισοδίων σε εξέδρα και αγωνιστικό χώρο, το ματς διακόπτεται… Στα αποδυτήρια ο Αργύρης Σαλιαρέλης κατηγορεί την Κυβέρνηση και το σύστημα, ενώ σχετικά με την εισβολή, δίνει την ιστορική απάντηση: «Επιστήμονες άνθρωποι που αγανάκτησαν. Στη θύρα 4 τα εισιτήρια είναι από τα ακριβά και ο κόσμος εκεί είναι μορφωμένοι και γραμματιζούμενοι, δεν είναι χούλιγκαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags