Facebook Pixel Γι` αυτό έμεινε ο Τζιμπούρ στον Άρη...
| 2017-02-10 11:24:00

Γι` αυτό έμεινε ο Τζιμπούρ στον Άρη...

Γι` αυτό έμεινε ο Τζιμπούρ στον Άρη...

Διαβάστε το παρασκήνιο με τον Αλγερινό άσο και το πώς η δεδομένη αποχώρηση του μετατράπηκε τελικά σε παραμονή στην ομάδα... Τι άλλαξε;

Ο 32χρονος επιθετικός βρίσκεται για παραπάνω από έναν μήνα στα «πιτς» και με δεδομένο τη μηδαμινή προσφορά του έως τώρα, στη διοίκηση όντως εξέτασαν σοβαρά τη λύση του συμβολαίου του. Στο τέλος όμως.... έγινε η ανατροπή.

Το τριετές συμβόλαιο του παίκτη αποτέλεσε εμπόδιο στην όλη διαδικασία. Ετσι λοιπόν σε μία περίοδο που όλο το βάρος πέφτει στην άνοδο της ομάδας, οι όποιες συζητήσεις μπήκαν στην άκρη και ο παίκτης συνεχίζει κανονικά στην ομάδα, επιστρέφοντας εδώ και λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η εξέλιξη αυτή, αποτελεί κατά κάποιο τρόπο και μία δεύτερη ευκαιρία για τον Τζεμπούρ. Μία ευκαιρία για να αποδείξει ότι εφόσον είναι υγιής, μπορεί να προσφέρει. Και αυτό περιμένουν πλέον στον Αρη.

Βάσει των εκτιμήσεων που υπάρχουν, ο Γαλλοαγλερινός θα συνεχίσει για τουλάχιστον ακόμη δύο εβδομάδες ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, με στόχο να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στις αρχές του 2ου γύρου. Πλέον μένει να δείξει ότι το θέλει και να διαψεύσει όσους τον θεωρούν... τελειωμένο. Εκτός αν αλλάξει εντελώς κατεύθυνση και αποφασίσει ακόμα και να «κρεμάσει» πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όπως έχει εκμυστηρευτεί σε άτομα του στενού του περιβάλλοντος...

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags