Facebook Pixel "Εδώ είμαστε μία οικογένεια"
| 2011-07-04 19:41:00

"Εδώ είμαστε μία οικογένεια"

"Εδώ είμαστε μία οικογένεια"

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, έδωσε το στίγμα του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κατά την παρουσίαση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο.

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Τεννές, ο οποίος αποκάλυψε πως θα γίνουν ακόμα έξι μεταγραφές.

Ο Φώτης Κωστούλας δήλωσε αρχικά: "Είναι μία σημαδιακή ημέρα. Μετά από πολλές δεκαετίες, καταφέραμε να βρεθούμε στην θέση που πιστεύουμε ότι μας αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συμβάλει στην άνοδο και μας συμπαραστάθηκαν. Δίνω την υπόσχεση πως εμείς (διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίρνω το θάρρος να πω και οι παίκτες, το απαιτώ από αυτούς) θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι η παραμονή. Μπορώ να πω, όμως, ότι κανείς δεν θα είναι ευχαριστημένος με αυτή. Να το μεγαλώσουμε. Να πούμε, η εύκολη παραμονή. Να πάμε σε πιο ψηλές θέσεις. Ξέρουμε ότι μπορούμε.

Έχουμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο και υπάρχει μεγάλη δίψα από όλους όσους εργάζονται στην ομάδα. Έτσι δεν σημαίνει πως βάζουμε τον στόχο της παραμονής και τελειώσαμε. Εδώ είμαστε μία οικογένεια. Προχωράμε για να κάνουμε ακόμη καλύτερες και τις εγκαταστάσεις μας. Επιθυμία όλων μας είναι να σταθούν όλοι δίπλα μας. Το χρειαζόμαστε σαν πρωτάρηδες".

Για την στάση στην Σούπερ Λιγκ και το αν θα μπει σε διαδικασία ομαδοποίησης: "Όταν με ρώτησαν για πρώτη φορά, τα έχασα. Δεν ήξερα τι να πω. Εμείς είμαστε μόνο με τον Παναιτωλικό. Αν τα καταφέρουμε, ως μοναχικοί καβαλάρηδες, έχει καλώς. Αλλιώς, καλά να είμαστε. Δεν νομίζω πως κάποιος ξαφνικά είπε ότι γίνονται αυτά στην Ελλάδα. Όλοι ξέρουμε πως γίνονται. Αυτό που μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη είναι η έκταση που πήρε.

Ακούστηκαν πολλά ονόματα που κανείς δεν περίμενε. Αυτό μας έχει εκπλήξει. Δεν θέλουμε να πάρουμε θέση. Οι αρχές ασχολούνται και θα έχουν τον τελικό λόγο. Δεν έχουμε ασχοληθεί και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε. Για εμάς το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στο γήπεδο. Αν δεν δώσεις στο ποδόσφαιρο, δεν το χαίρεσαι. Αυτό ισχύει για εμάς -οικονομικά- αλλά και για τους συνεργάτες μου που δίνουν την ψυχή τους".

Για τα όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε: "Πριν την πει χαμογέλασε και είπε χαριτολογώντας. «Παραλίγο να σταματήσω πριν τον Μάκη (σ.σ. Μπελεβώνη) που έλεγε πριν από λίγο ότι πετύχαμε το στοίχημα που είχαμε βάλει. Ε, γράφονται και πολλά…"

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Τεννές, τόνισε: "Είμαι ευτυχισμένος που είμαι στον Παναιτωλικό. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Έχουμε πει πως το ρόστερ θα εμπλουτιστεί με επτά ως εννέα παίκτες. Έχουμε καθυστερήσει, όντως αλλά αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη. Έχουμε συναντήσει κάποιες δυσκολίες, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανένας. Όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags