Facebook Pixel Αυτούς "φέρνει" ο... Αναστασίου στον Παναθηναϊκό! - Ποιοι βάζουν... τρικλοποδιές για τις μεταγραφές!
| 2017-02-14 23:38:00

Αυτούς "φέρνει" ο... Αναστασίου στον Παναθηναϊκό! - Ποιοι βάζουν... τρικλοποδιές για τις μεταγραφές!

Αυτούς "φέρνει" ο... Αναστασίου στον Παναθηναϊκό! - Ποιοι βάζουν... τρικλοποδιές για τις μεταγραφές!

Δυο ταλαντούχοι συμπατριώτες μας απασχολούν το «τριφύλλι», αλλά κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να αποκτηθούν. Διαβάστε τις λεπτομέρειες...

Μετά την αποτυχημένη στροφή σε ξένους παίκτες που έφερε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει εκ νέου πολιτική εδώ και λίγο καιρό επιστρέφοντας στο «μοντέλο Αναστασίου», δηλαδή στη στελέχωση του ρόστερ με νεαρούς Έλληνες κατά κύριο λόγο. Συνεπώς, κάθε ταλαντούχος συμπατριώτης μας παρακολουθείται από το «τριφύλλι» για την πιθανότητα απόκτησής του.

Χθες, σας γράψαμε για τους δύο του Παναιτωλικού, Μύγα και Χαντάκια, οι οποίοι "βολιδοσκοπήθηκαν" στο παιχνίδι της Κυριακής, στη Λεωφόρο. Ο πρώτος, μάλιστα, είναι δεξιός μπακ, θέση στην οποία το καλοκαίρι θα γίνει σίγουρα μεταγραφή για τους Πράσινους. Αυτό, διότι οι Μέστο-Μαρινάκης δύσκολα θα συνεχίσουν και έτσι το «τριφύλλι» θα αναζητήσει έναν παίκτη για να πλαισιώσει τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Πάντως, η περίπτωση του Μύγα κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση για τον νεαρό μπακ και πέρυσι, αλλά ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, αξίωσε 500.000 ευρώ για την παραχώρησή του, ποσό αρκετά «αλμυρό» για τα οικονομικά δεδομένα των πρασίνων.

Επίσης, υπάρχει ακόμα ένας Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας που εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό και δεν είναι άλλος από τον παίκτη του Πανιωνίου και πρώην της ΑΕΚ, Βαλεντίνο Βλάχο. Το θέμα, όμως, είναι ότι υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα μεταξύ του «τριφυλλιού» και των κυανέρυθρων εξαιτίας οικονομικών οφειλών από το παρελθόν.

Εν κατακλείδι, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τους δυο Έλληνες δεν παύει να υφίσταται, μόνο που για να ντυθεί οποιοσδήποτε εκ των δυο στα πράσινα, θα πρέπει να γίνουν υπερβάσεις. Συνεπώς, αμφότερες οι περιπτώσεις είναι δύσκολες εκ προοιμίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags