Facebook Pixel Το πιστεύει και το λέει!
| 2017-02-15 17:19:00

Το πιστεύει και το λέει!

Το πιστεύει και το λέει!

Ο Μαρίν Λέοβατς εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Σάλκε με τον ίδιο να τονίζει ότι στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι να αποδείξουν ότι είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Λέοβατς τόνισε:

"Δεν είναι μόνο το αυριανό παιχνίδι σημαντικό. Έχουμε δύο παιχνίδια, εδώ και στο εξωτερικό. Για να πάρουμε την πρόκριση πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει. Στο πρώτο αυριανό παιχνίδι πρέπει να παίξουμε σωστά, να κάνουμε αυτά που πρέπει, να δείξουμε ότι είμαστε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Φυσικά και πιστεύουμε στην πρόκριση, αλλιώς δε θα είχαμε θέση σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αν μπορεί να επηρεάσει τη σκέψη τους το γεγονός ότι οι περισσότεροι αμυντικοί του ΠΑΟΚ είναι στο όριο στις κάρτες και μπορεί να χάσουν το επόμενο παιχνίδι:

"Σίγουρα είναι ένα γεγονός. Δε θα πρέπει να επηρεάσει τον τρόπο σκέψης μας και το πώς θα αγωνιστούμε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται, το ξέρουμε το σκεφτόμαστε, αλλά αν χρειαστεί θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει ακόμα κι αν ρισκάρουμε να χάσουμε το επόμενο παιχνίδι".

Για τη δύναμη της Σάλκε στα άκρα κι αν ο ΠΑΟΚ έχει προετοιμαστεί σε αυτό:

"Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα για το πώς αγωνίζεται η Σάλκε. Είδαμε κάποια πράγματα χτες, θα δούμε και σήμερα. Κι εμείς είμαστε δυνατοί στα άκρα με εμένα και τον Μάτος, θα πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς κι όχι ο αντίπαλος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags