Facebook Pixel Θα σκάσει επιστροφή – βόμβα στον Παναθηναϊκό; Τα τρελά λεφτά και πόσα του δίνει ο Λυμπερόπουλος!
| 2017-02-15 21:30:00

Θα σκάσει επιστροφή – βόμβα στον Παναθηναϊκό; Τα τρελά λεφτά και πόσα του δίνει ο Λυμπερόπουλος!

Θα σκάσει επιστροφή – βόμβα στον Παναθηναϊκό; Τα τρελά λεφτά και πόσα του δίνει ο Λυμπερόπουλος!

Οι «Πράσινοι» ψάχνονται από τώρα για το καλοκαίρι και στο μπλοκάκι τους υπάρχει μία σούπερ, αλλά και ακριβή περίπτωση. Tα ποσά και όλες οι λεπτομέρειες στο SportDog.

Μεγάλο μπελά έχουν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, εάν ισχύουν όσα λέγονται ότι ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι εξαιτίας της δυσαρέσκειας που φέρονται να του έχουν προκαλέσει οι χειρισμοί της διοίκησης στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Και αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς παίκτες της ομάδας όντας ίσως ο πιο ποιοτικός στόπερ που διαθέτει και θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αντάξιος αντικαταστάτης του.

Σήμερα, γράφτηκε ότι στην περίπτωση που οι Πράσινοι δεν καταφέρουν να κρατήσουν τον Μολέντο, ίσως στραφούν στη δοκιμασμένη λύση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας το χρονικό διάστημα 2013-15.

Πάντως, όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση, οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να… κρατούν μικρό καλάθι, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρά οικονομικά ζητήματα να επιλύσει προτού ασχοληθεί με τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Από τη διευθέτηση των δόσεων συμβολαίου στους ποδοσφαιριστές μέχρι την εξασφάλιση της αδειοδότησης, αντιλαμβάνεστε ότι τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά!

Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη εάν λάβουμε υπ’ όψιν και τη νοοτροπία του Σίλντενφελντ στα επαγγελματικά του, μιας και ο Κροάτης είναι ιδιαίτερα σκληρός διαπραγματευτής και κοιτάζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια όσον αφορά στις πιθανές συνεργασίες του με συλλόγους.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι το «τριφύλλι» είχε επιχειρήσει να αποκτήσει τον 31χρονο παίκτη και το προηγούμενο καλοκαίρι, με το θέμα να κολλάει στο οικονομικό, αφού εκτός από τον ίδιο (που ήθελε συμβόλαιο σχεδόν στο μισό εκατομμύριο + 200.000 ευρώ μπόνους, ενώ είχε διετές που ξεπερνάει τις 570.000 ευρώ στην Κροατία) είχε ζητήσει πολλά χρήματα, περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και κάτι ακόμα. Ανεπίσημα μεν, αλλά αρκετά έντονα λέγεται πως το καλοκαιρινό μπάτζετ του Παναθηναϊκού όσον αφορά στη θέση του στόπερ δεν θα είναι πάνω από 250.000 ευρώ, γεγονός που υποχρεώνει τους Πράσινους να μην... ανεβάζουν ψηλά τον πύχη. Βέβαια, μέχρι το καλοκαίρι ίσως αλλάξουν πολλά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags