Facebook Pixel Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Αλέφαντο – Το βλέπει όλη η κοινωνία ότι είναι παλαίμαχος εκτός από 'σένα!
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-17 11:15:00

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Αλέφαντο – Το βλέπει όλη η κοινωνία ότι είναι παλαίμαχος εκτός από 'σένα!

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Αλέφαντο – Το βλέπει όλη η κοινωνία ότι είναι παλαίμαχος εκτός από 'σένα!

Άγριο το κράξιμο απ' τον κορυφαίο κόουτς στον Μπέντο για την ενδεκάδα με Οσμάλινσπορ. Ποιοι είναι ...άσχετοι και πώς πρέπει να κατέβει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς για να προκριθεί;

Δεν τα λέω ως μετά Χριστόν προφήτης, όταν ο Ολυμπιακός πήγαινε πολύ μπροστά στη βαθμολογία, πριν τις ισοπαλίες με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο και τώρα με τους Τούρκους προσπαθούσα να χτυπήσω το καμπανάκι για να μην αποκλειστούμε στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Δεν μπορούσα να δω έτσι όπως κατέβαζε την ομάδα ο Μπέντο, πώς θα κάνουμε πορεία στην Ευρώπη και πώς θα αντιμετωπίσουμε στο Κύπελλο τους αντιπάλους μας εδώ. Ο Ολυμπιακός ενώ έχει δύο 11άδες από τον Μαρινάκη, κατεβάζει παράδοξη σύνθεση.

Τώρα χτύπησε ο Φορτούνης. Ποιος θα παίξει δεκάρι; Γιατί αχρήστευσες τον Τσόρι; Σαν και αυτούς που βλέπω ο Τσόρι θέλει δέκα. Γιατί αχρήστευσες τον Καμπιάσο; Γιατί αχρήστευσες τον Μαρίν έτσι όπως τον χειρίζεσαι από την αρχή της χρονιάς; Γιατί δεν βάζεις τον Ανσαριφάρντ και επιμένεις στον παλαίμαχο Καρντόσο; Τι φοβάσαι, μην σου βάλει δύο γκολ ο Ανσαριφάρντ και σε εκθέσει;

Ως πότε θα φορτωνόμαστε τον Καρντόσο και θα παίζει με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός; Είναι παλαίμαχος, το βλέπει όλη η κοινωνία εκτός από εσένα.

Κοιτάξτε 11άδα με τους Τούρκους που ήταν σαν πειραματική, σε φιλικό καλοκαιριού θα μπορούσες να τη δεις. Σέντερ φορ ο παλαίμαχος Καρντόσο, στα άκρα Ανδρούτσος και Σεμπά. Μακριά από το γκολ όλοι αυτοί. Πώς θα έρθει το γκολ; Άλλο ένα 90λεπτο να έπαιζε χθες ο Ολυμπιακός, γκολ δεν θα έβαζε.

Στα χαφ Φορτούνης πεσμένος και από πίσω Ρέτσος και Μάρτινς. Ο Ρέτσος μπορεί να έχει μέλλον, αλλά τώρα δεν έχει καμία σχέση με τον Μιλιβόγεβιτς. Γιατί πρέπει να θυσιάσεις μία πρόκριση στην Ευρώπη ή στο Κύπελλο για να βγουν νέα παιδιά; Άλλα ματς στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν που μπορείς να τα βάζεις όταν ο Ολυμπιακός είναι 1-0 ή 2-0;

Ο Ανδρούτσος τα δίνει όλα, τρέχει, πιέζει, όμως είσαι Ολυμπιακός, δεν μπορείς να παίζεις με τόσους μικρούς μέσα. Και ο Βιάνα μικρός είναι. Ο Ανδρούτσος έπαιζε εξτρέμ χθες, όμως στον Ολυμπιακό ο εξτρέμ πρέπει να κάνει και μπασίματα και σέντρες και να είναι κοντά στο γκολ. Έχουμε δει εξτρεμάρες στον Ολυμπιακό, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Γκαλέτι, Μιραλάς.

Είχες και τα μπακ να μην κάνουν πολλά πράγματα επιθετικά, ήταν μία ομάδα ο Ολυμπιακός χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες.

Στη ρεβάνς πρέπει να είναι όλοι κομπλέ, να γυρίσει από τον τραυματισμό ο Ιντέγε και να πάει ο Ολυμπιακός εκεί για το γκολ. Το 0-0 δεν είναι πολύ κακό σκορ διότι αν βάλεις γκολ εκεί, πρέπει να σου βάλουν 2 γκολ οι Τούρκοι για να σε αποκλείσουν. Με 1-1 περνάς, ούτε καν παράταση δεν έχει άμα σκοράρεις.

Πρέπει να πας με Ιντέγε, Σεμπά, Ανσαριφάρντ μπροστά. Ναι, όπως παίζει η Γιουβέντους με τον Μάντζουκιτς στην άκρη για να χωράει με τον Χιγκουαίν το ξαναλέω. Έχει παίκτες ο Ολυμπιακός να παίξει καλύτερη μπάλα. Έχει το υλικό.

Οι Τούρκοι ήταν αριστοτεχνικά στημένοι. Αφήστε κάποιους άσχετους από μπάλα να λένε τα δικά τους. Ο προπονητής των Τούρκων πολύ ξύπνιος. Πήρε αυτό που ήθελε. Στο τέλος είχε και ευκαιρίες να σκοράρει. Πολύ καλή ομάδα τους είδα εγώ. Οι μαύροι τους γρήγοροι από τη μέση και μπροστά. Οι πίσω πολύ καλά στημένοι. 4-2-3-1 αλλά όταν αμύνονταν έρχονταν τα εξτρέμ γρήγορα πίσω στους δύο κόφτες.

Η Άρσεναλ έφαγε 5 από την Μπάγερν. Τι να πω για τον Βενγκέρ, τόσα χρόνια λέω για τον Βενγκέρ, έχει το ακαταδίωκτο. Μιλάμε για αμυντικά εγκλήματα. Λες και είναι αρχάριος προπονητής. Δεν ξέρει να παίξει άμυνα, δεν θέλει να παίξει άμυνα, δεν υπάρχει άμυνα. Γι' αυτό και δεν παίρνει τίτλους ούτε στην Αγγλία, ούτε στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags