Facebook Pixel Δημοσίευμα-ΒΟΜΒΑ στην Τουρκία για Τούντορ-Άρνεσεν!
| 2017-02-17 15:07:00

Δημοσίευμα-ΒΟΜΒΑ στην Τουρκία για Τούντορ-Άρνεσεν!

Δημοσίευμα-ΒΟΜΒΑ στην Τουρκία για Τούντορ-Άρνεσεν!

Ο Ιγκόρ Τούντορ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι και αμέσως ο τουρκικός Τύπος άρχισε να ασχολείται με το παρελθόν... Πώς εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ;

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, υπάρχει υποψία… σκανδάλου με μεταγραφές, Φρανκ Άρνεσεν, χρήματα που… πήγαν αλλού και ΠΑΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Κροατίας, που επικαλείται δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο Τούντορ έχει συνεργαστεί συνολικά για 20 μεταγραφές με τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος σύμφωνα με τους Τούρκους πήρε μερίδιο! Μάλιστα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις περιπτώσεις του Γκόικο Τσίμιροτ και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!

Όπως αναφέρεραι χαρακτηριστικά: “Αμέσως μόλις ανέλαβε έναν από τους γίγαντες της Τουρκίας, ο Ίγκορ Τούντορ αντιμετωπίζει ήδη τα πυρά των τοπικών δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα, τον κατηγορούν ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τον πρώην αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, συμμετέχοντας σε ύποπτες μεταγραφές παικτών ακόμη κι όταν ηγούνταν της ελληνικής ομάδας. Οι Τούρκοι φοβούνται ότι ο Τούντορ θα συνεχίσει τις ίδιες δραστηριότητες και τώρα που ανέλαβε την Γαλατασαράι.

Όπως λένε, ο Τούντορ συνεργάστηκε σε 20 μεταγραφές με τον Άρνεσεν, που φέρεται να… σπρώχνει Κροάτες προπονητές και παίκτες, με τον Δανό να παίρνει μερίδιο από κάθε μεταγραφή και να έχει βγάλει πολλά χρήματα.

Επίσης προσθέτουν, ότι κάποιες από τις υπόπτες μεταγραφές είναι αυτές του Γκόικο Τσίμιροτ και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Η Σαράγεβο από την μεταγραφή πήρε 800.000 ευρώ, ενώ οι μάνατζερς μοιράστηκαν 250.000 ευρώ. Ο Μπερμπάτοφ εισέπραξε 950.000 ευρώ, ενώ περισσότερο από μισό εκατομμύριο πήγε σε… χέρια ξένων”.

Ασφαλώς και πρόκειται για σοβαρές κατηγορίες, τις οποίες είναι άγνωστο αν μπορούν να αποδείξουν οι Τούρκοι. Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία έχει μεγάλο… ελληνικό ενδιαφέρον λόγω ΠΑΟΚ!

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags