Facebook Pixel Δεν δηλώνουν φαβορί οι Τούρκοι
| 2017-02-18 13:39:00

Δεν δηλώνουν φαβορί οι Τούρκοι

Δεν δηλώνουν φαβορί οι Τούρκοι

Ο μέσος της Οσμάνλισπορ, Λουίζ Κάρλος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και απέφυγε να χαρακτηρίσει την ομάδα του "φαβορί" για την πρόκριση, ενώ ρωτήθηκε για το πώς θα παίξει η ομάδα του στη ρεβάνς

Αναλυτικά:

Για το αν η ομάδα του είναι το φαβορί, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει φαβορί. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα και τώρα παίζουμε στην έδρα μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για εμάς. Δεν υπάρχει φαβορί».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Τον είχαμε μελετήσει καλά και πιστεύω ότι η πρόκριση είναι ανοικτή».

Για το αν η Οσμάνλισπορ θα παίξει πιο επιθετικά στην Τουρκία: «Δε θα σας πω το πως θα παίξουμε. Άλλωστε πριν από τον Ολυμπιακό δίνουμε έναν άλλο αγώνα για το τουρκικό πρωτάθλημα. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κλειστήκαμε, διότι παίζαμε στην έδρα του Ολυμπιακού και ξέραμε ότι οι γηπεδούχοι ήθελαν ένα γρήγορο γκολ για να τελειώσουν την πρόκριση. Έτσι παίξαμε με αντεπιθέσεις, το σχέδιό μας λειτούργησε κι αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει».

Για τον Πάουλο Μπέντο: «Τον ξέρω από την Πορτογαλία, παρότι δεν έχουμε συνυπάρξει σε κάποια ομάδα. Για να είναι η ομάδα μέσα και στους τρεις στόχους της τότε κάτι καλό κάνει ο προπονητής. Έχω πολύ καλή άποψη για αυτόν και καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι το τέλος της σεζόν για να τον δείτε».

Για την κατάσταση του γηπέδου της Οσμάνλισπορ: «Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, αφού είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς να πάρουμε την πρόκριση. Περιμένουμε τους οπαδούς μας στο γήπεδο για να μας δώσουν τη δύναμη να προκριθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags