Facebook Pixel «Πιο καλά τον Τζιμπούρ, παρά τον Μούτου»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-14 00:00:00

«Πιο καλά τον Τζιμπούρ, παρά τον Μούτου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πιο καλά τον Τζιμπούρ, παρά τον Μούτου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο όνομα ο Μούτου, αλλά και μεγάλο …μούτρο. Γι΄αυτό η Φιορεντίνα θέλει να τον ξεφορτωθεί και οι εκπρόσωποί του τον προτείνουν εδώ κι εκεί. Ο σκύλος έμαθε πως τον πρότειναν και στον ΠAO!

Ο Ρουμάνος επιθετικός, με το πολύ ταλέντο και την περισσότερη τρέλα, απασχόλησε και την ΑΕΚ, όπως σας είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες ο sportdog, ωστόσο σενάρια από την Ιταλία έμπλεξαν και το όνομα του Παναθηναϊκού, στον οποίο λέγεται πως προτάθηκε ο παίκτης!

Βεβαίως, οι «πράσινοι», όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχουν αποφασίσει να μην κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, εκτός κι αν προχωρήσουν σε κάποια παραχώρηση παίκτη και πάρουν καλά λεφτά. Εξάλλου, όπως έλεγαν στελέχη της ομάδας όταν προτάθηκε ο Μούτου, «αν είναι να πάρουμε τον Ρουμάνο, καλύτερα τον Τζιμπούρ, που είναι …πιο καλό  παιδί»!

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν και πολύ άδικο, καθώς ο Μούτου έχει από τη φύση του μία… ροπή προς το απαγορευμένο. Κάθε είδους! Πάμε να δούμε γιατί…

Ο Ρουμάνος επιθετικός έχει φορέσει τις φανέλες μεγάλων ομάδων όπως της Ίντερ, της Τσέλσι, της Γιουβέντους, της Πάρμα και της Φιορεντίνα, αλλά και εκείνες των Ντιναμό Βουκουρεστίου και Βερόνα.

Είναι διεθνής με την Εθνική του ομάδα και όπου κι αν αγωνίστηκε πέτυχε πολλά γκολ, έκανε φίλους και, κυρίως, εχθρούς. Ο εξωαγωνιστικός τρόπος της ζωής του, που επηρέασε άμεσα την καριέρα του, πολλές φορές αποτέλεσε τροχοπέδη για να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Κόκα, ψυχοφάρμακα και ξύλο

Η αρχή έγινε τον Σεπτέμβριο του 2004, όταν έπαιζε στην Τσέλσι και βρέθηκε να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης. Αποπέμφθηκε από τον Μουρίνιο και η αγγλική ομοσπονδία τον τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού επτά μηνών. Έκτοτε βρέθηκε σε δικαστική διαμάχη με τη διοίκηση των Λονδρέζων και, πλέον, πρέπει να πληρώσει 17,1 εκ. ευρώ στην Τσέλσι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρότι ο ίδιος υποστηρίζει ακόμα ότι δεν έχει κάνει χρήση κοκαΐνης.

Τον Γενάρη του 2010 βρέθηκε ξανά θετικός σε απαγορευμένη ουσία, αυτή τη φορά σε χρήση σιβουτραμίνης, η οποία χρησιμοποιείται σε ψυχοφάρμακα και βρίσκεται στι λίστα της WADA.

Κάπως έτσι, ίσως, να εξηγείται και η αντίδραση του τον περασμένο Οκτώβρη, όταν ξυλοκόπησε σερβιτόρο σε μαγαζί στο οποίο είχε βγει για να διασκεδάσει. Αυτό που προκαλέσει εντύπωση, μάλιστα, είναι ότι ζήτησε συγνώμη από τη διοίκηση της Φιορεντίνα, τους οπαδούς της ομάδας του κ.λπ., όχι όμως και από το θύμα του!

Τελευταίο του «χτύπημα» ήταν πριν από λίγες ημέρες, όταν η προπόνηση των «βιόλα» βρισκόταν σε εξέλιξη και ο ίδιος αποφάσισε να… μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει. Ο λόγος ήταν ότι αντιλήφθηκε πως ο Σίνισα Μιχαήλοβιτς δεν υπολόγιζε για το βασικό σχήμα στο παιχνίδι που ακολουθούσε και αυτό ήταν αρκετό για να αποχωρήσει από το αθλητικό κέντρο της Φιορεντίνα. Κίνηση που, λογικά, τερματίζει και την καριέρα του στον ιταλικό σύλλογο.

Παρόλα αυτά η αξία του είναι δεδομένη και, όταν έχει κέφια, κάνει σπουδαία πράγματα μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Δείτεταβίντεοπουακολουθούνκαιθακαταλάβετε…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags