Facebook Pixel Ξέσπασε κατά της Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες!
| 2017-02-20 14:17:00

Ξέσπασε κατά της Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες!

Ξέσπασε κατά της Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες!

Το περασμένο καλοκαίρι o Βραζιλιάνος μπακ μετά από μια 8ετία αποχώρησε από τους "μπλαουγκράνα" και σε συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα "ABC" έβγαλε τεράστια πικρία...

Η είδηση ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε συμφωνήσει με τη Γιουβέντους «έσκασε» σαν βόμβα στη Βαρκελώνη το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ουδείς από τους ανθρώπους του συλλόγου είχε πάρει είδηση όχι μόνο ότι ο παίκτης συζητούσε με άλλη ομάδα, αλλά και ότι ήταν δυσαρεστημένος με τους Καταλανούς.

Ο Ντάνι Άλβες υπέγραψε τελικά στη Γιουβέντους και μερικούς μήνες μετά, ο ποδοσφαιριστής στρέφεται κατά της Μπαρτσελόνα τονίζοντας ότι κάποιοι δεν τον σεβάστηκαν. 

«Αυτοί που διοικούν την Μπαρτσελόνα δεν έχουν ιδέα για το πώς πρέπει να διαχειρίζονται τους παίκτες. Ουδείς με πλησίασε για να συζητήσουμε έγκαιρα το μέλλον μου στην ομάδα. Όταν πια το έκαναν, ήταν αργά. Μου έκαναν προσφορά μόνο μετά την άρση του περιοσιμού για τις μεταγραφές. θεωρώ πως υπήρξαν αγνώμονες και δεν με σεβάστηκαν» ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Ήταν ψεύτικοι και διπρόσωποι. Θέλω να παίζω κάπου που με θέλουν. Αν δεν με θέλουν, δεν έχω πρόβλημα να φύγω. Δεν είχα πρόβλημα, λοιπόν, να φύγω από την... ευκολία της Μπαρτσελόνα και να δοκιμαστώ σε κάτι καινούργιο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags