Facebook Pixel Οι εξελίξεις με την "τρέλα" του Ιντέγε: Oι απαιτήσεις του Ολυμπιακού, τα εκατομμύρια και ο Μπέντο!
| 2017-02-21 00:05:00

Οι εξελίξεις με την "τρέλα" του Ιντέγε: Oι απαιτήσεις του Ολυμπιακού, τα εκατομμύρια και ο Μπέντο!

Οι εξελίξεις με την "τρέλα" του Ιντέγε: Oι απαιτήσεις του Ολυμπιακού, τα εκατομμύρια και ο Μπέντο!

Άλλο ένα «χρυσό» deal τρέχει στον Πειραιά, που ξεφεύγει από τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Οι διαπραγματεύσεις, οι μάνατζερ και τα ποσά. Οι τελευταίες πληροφορίες στο SportDog!

Έστω και με λίγες ημέρες καθυστέρηση, «έσκασε» η πρόταση από την Κίνα για τον Μπράουν Ιντέγε, για την οποία σας είχαμε γράψει εδώ και καιρό στον «Σκύλο». Για τον Νιγηριανό άλλωστε υπήρχαν οι «σειρήνες», ωστόσο τώρα υπάρχει και η πρόταση, η οποία μάλιστα είναι εξαιρετική.

Βέβαια, προσφορά από την Κίνα υπήρχε και πέρυσι, χωρίς το θέμα να προχωρήσει, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη φορά είναι πολύ δύσκολο να χαλάσει η μεταγραφή, καθώς ο παίκτης θέλει σαν… τρελός να φύγει!

Ο Ιντέγε έχει ήδη στα χέρια του την πρόταση της Τιανγίν Τέντα και μάλιστα έχει συμφωνήσει για ένα «βασιλικό» συμβόλαιο, το οποίο θα είναι τριετές και θα αυξήσει συνολικά τον τραπεζικό του λογαριασμό για 12 εκατομμύρια ευρώ.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, πιέζει μέσω των ατζέντηδων του τον Ολυμπιακό να πει το «ναι» και να κλείσει ακόμα και την Τρίτη η μεταγραφή, ωστόσο η πρώτη απάντηση από το Λιμάνι ήταν αρνητική. Οι Πειραιώτες θεώρησαν μη ικανοποιητική, ειδικά για αυτή την χρονική περίοδο, την πρόταση των Κινέζων και για αυτό ζητούν περισσότερα.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως η Τιανγίν δίνει στους Πρωταθλητές Ελλάδας περίπου 10 εκατομμύρια, ωστόσο από το Λιμάνι ζητούν να ανέβει η προσφορά τουλάχιστον στα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Η διαφορά μπορεί να φαίνεται μεγάλη, ωστόσο όλα δείχνουν πως το deal θα κλείσει, έστω και να χρειαστεί να κάνουν… λίγο πίσω και οι δύο πλευρές και αυτό γιατί τα χρήματα είναι πολλά, ο Ιντέγε πιέζει πολύ, ενώ και οι Κινέζοι «καίγονται» να τον πάρουν. Μάλιστα, ήδη έχουν έρθει και στην Αθήνα το τελευταίο 24ωρο, για να τρέξουν τη μεταγραφή!

Αυτό που μένει πλέον να δούμε, από εδώ και πέρα και εφόσον προχωρήσει η συμφωνία, είναι τι θα κάνει ο Μπέντο και πως θα διαχειριστεί μία ακόμα σημαντική αποχώρηση, μετά από αυτή του Μιλιβόγεβιτς. Παίκτης πάντως για να καλύψει το κενό αποκτήθηκε τον Γενάρη, είναι ο Ανσαριφάρντ, ωστόσο ο Πορτογάλος δεν… τον βλέπει μέχρι τώρα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags