Facebook Pixel Βόμβες Κετσετζόγλου για ντέρμπι, Μπέντο, Μποτία – "Nα ποιον θα ήθελα στην Ένωση απ' τον Ολυμπιακό"!
| 2017-02-21 11:15:00

Βόμβες Κετσετζόγλου για ντέρμπι, Μπέντο, Μποτία – "Nα ποιον θα ήθελα στην Ένωση απ' τον Ολυμπιακό"!

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες Κετσετζόγλου για ντέρμπι, Μπέντο, Μποτία – "Nα ποιον θα ήθελα στην Ένωση απ' τον Ολυμπιακό"!

Τρομερές ατάκες στο SportDog απ' τον κυρυφαίο ρεπόρτερ της ΑΕΚ! Tι λέει για τη διαφορά που έχει η ομάδα του απ' την κορυφή και γιατί γελάνε οι οπαδοί με τους "ερυθρολεύκους";

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε στο SportDog ο Κώστας Κετσετζόγλου με αφορμή τα όσα έγιναν στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Ο γνωστός ρεπόρτερ της Ένωσης εξέφρασε αρχικά την άποψη ότι οι Κιτρινόμαυροι ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει κι άλλο γκολ απέναντι στους Ερυθρόλευκους, ενώ μίλησε για δικαίωση του συστήματος του Μανόλο Χιμένεθ.

Παρόλα αυτά, χαρακτήρισε τον Πάουλο Μπέντο ως τον κορυφαίο τεχνικό της χρονιάς, με βάση το υλικό που έχει στα χέρια του και τον πόλεμο που δέχεται ακόμα κι από την ίδια του την ομάδα.

Όσον αφορά τη φάση με τον Μποτία και το πέναλτι που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι, ο Κώστας Κετσετζόγλου απόρησε με το γεγονός ότι ο αμυντικός των πρωταθλητών έπεσε μπροστά, ενώ ο αμυντικός φάνηκε να τον τραβάει προς τα πίσω.

Ακόμα, ο "κιτρινόμαυρος" δημοσιογράφος στο δίλημμα "Μάνταλος ή Φορτούνης", απάντησε Μάνταλος, ωστόσο δε θα ήταν αρνητικός αν ο άσος του Ολυμπιακού αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, καθώς έτσι θα σταματούσε και τις ...βουτιές!

Κώστα, πώς είδες το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

"Από τις πιο εύκολες νίκες της ΑΕΚ που έχω παρακολουθήσει. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει ήταν φανερό πως αν έμπαινε άλλο γκολ θα ήταν πάλι δικό της, άλλωστε είχε τις καλύτερες ευκαιρίες".

Η ΑΕΚ νίκησε, αλλά παραμένει πολύ μακριά από την κορυφή. Πλασματική εικόνα για τη βαθμολογία; Τι φταίει; Τι πρέπει να γίνει την επόμενη σεζόν, πια, για να χτυπήσει το πρωτάθλημα;

"Αν εξαιρεθούν οι τρεις αγωνιστικές που προέκυψε κενό στην ΚΕΔ λόγω αποχώρησης Βασσάρα και ο Ολυμπιακός εκμεταλεύτηκε στο έπακρο τους ορισμούς Σωμαρακάκη παίρνοντας σε τρία ματς (Πανιώνιος, Ατρόμητος, ΠΑΟΚ) 9 βαθμούς αντί για 2 (το πολύ), η ΑΕΚ ως οργανισμός είναι υπεύθυνη για αυτή την απίστευτη διαφορά".

Ο Χιμένεθ έδεσε κόμπο τον Μπέντο, στη μάχη των πάγκων.

"Ο Χιμένεθ δικαιώθηκε για τις επιλογές του. Από εκεί και πέρα, ο Μπέντο με δεδομένο το υλικό που έχει είναι μακράν ο πιο πετυχημένος προπονητής της σεζόν παρότι τον πολεμάει ακόμη και ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ίδιας του της ομάδας".

Θεωρείς ότι η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα; Ο Ολυμπιακός ζητάει πέναλτι στη φάση του Μποτία, για παράδειγμα.

"Οπως είχε ειπωθεί και την περυσινή σεζόν στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού όταν ο Μποτία, ο ίδιος, είχε πετάξει κάτω τον Ντίντακ για να μείνει μόνος και να σκοράρει με κεφαλιά είναι μία από τις φάσεις που συμβαίνουν δεκάδες σε ένα παιχνίδι. Επίσης, θα μου έκανε εντύπωση, αν δεν ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, το ότι ο Μποτία ενώ τον τραβάνε προς τα πίσω πέφτει …μπροστά κατά συμπτωση τη στιγμή που καταλαβαίνει ότι έχει χάσει τη φάση".

Πώς είδες τη συμπεριφορά των στελέχων από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός;

"Φυσιολογική. Τόσο οι επίσημοι όσο και ανεπίσημοι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να στρέφουν την κοινή γνώμη οπουδήποτε αλλού εκτός από τον πρόεδρο που πουλάει τον βασικό κεντρικό χαφ και αρχηγό της ομάδας τελευταία μέρα των μεταγραφών 14.000.000 και παίρνει δύο δανεικά πλάγια μπακ με μηδενικό κόστος. Το δυστύχημα γι' αυτούς είναι ότι η πλειοψηφία των σοβαρών φιλάθλων του Ολυμπιακού δεν τους πιστεύουν. Οι δε φίλαθλοι των άλλων ομάδων που ξέρουν τι έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός απλά γελάνε...".

Το μόνιμα ερώτημα Φορτούνης ή Μάνταλος, θεωρείς ότι απαντήθηκε χθες σε έναν βαθμό;

"Στα δύο παιχνίδια που έχουν γίνει στο Καραϊσκάκη ο Φορτούνης ήταν καλύτερος. Στο ΟΑΚΑ ο Μάνταλος. Στον τελικό νομίζω πως ο Μάνταλος είχε επικρατήσει κατά κράτος. Για μένα, είναι και οι δύο πολύ καλοί παίκτες και δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου οι συγκρίσεις. Η αλήθεια είναι πως προτιμώ τον Μάνταλο, αν πρέπει να διαλέξω με το ζόρι όμως, θα τους ήθελα και τους δύο στην ΑΕΚ! Θα ήταν καλό και για τον Φορτούνη, που θα σταματούσε να πέφτει με το παραμικρό".

Πώς είδες τους νέους της ΑΕΚ που έπαιξαν χθες, με σύγκριση με τους νέους του Ολυμπιακού;

"Από την ΑΕΚ θεωρώ νέο, με την έννοια που το λέτε, μόνο τον Γαλανόπουλο που δεν έπαιξε. Τα παιδιά του Ολυμπιακού έχουν καλά στοιχεία, για μένα τα καλύτερα ο Μανθάτης, αλλά έχουν φορτωθεί περισσότερες ευθύνες από όσες μπορούν να σηκώσουν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags