Facebook Pixel ΒΟΜΒΕΣ Βίκτωρα για Ιβάν και "Τίγρη"!
| 2017-02-21 17:45:00

ΒΟΜΒΕΣ Βίκτωρα για Ιβάν και "Τίγρη"!

ΒΟΜΒΕΣ Βίκτωρα για Ιβάν και "Τίγρη"!

Ο γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" αναφέρθηκε στις σχέσεις Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, οι οποίες, όπως είπε, πέρασαν σε νέα φάση

Για τις σχέσεις Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη: «Δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα είμαι και εκδότης. Η σχέση ανάμεσα στους δύο έχει περάσει σε νέα φάση, χωρίς να θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι έχει περάσει σε άλλη φάση».

Για το αν έχει προκύψει κάποιο αγκάθι ανάμεσά τους: «Ξέρω πολλά πράγματα, αλλά δεν θέλω να κάνω ούτε τον προφήτη, ούτε τον προβοκάτορα στις σχέσεις δύο ανδρών που ήταν πολύ ζεστές και δεν είναι τώρα».

Για τις προσωπικές τους σχέσεις: «Συνήθως οι ποδοσφαιρικές σχέσεις επηρεάζουν και τα προσωπικά. Αν δεν πάνε καλά στο ένα, δεν θα πάνε και στο άλλο. Με εξαίρεση τους Νταϊφά, Βαρδινογιάννη που ήταν κουμπάροι, σφαζόντουσαν στα γήπεδα και μετά συναντιόντουσαν έξω, στο ποδόσφαιρο δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι ανάλογο. Εδώ ο Πατέρας με τον Μαρινάκη ήταν 30 χρόνια φίλοι και δεν λένε καλημέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags