Facebook Pixel Απολύθηκε επειδή δεν έβαζε να παίζει ο γιος του προέδρου
| 2017-02-22 12:06:00

Απολύθηκε επειδή δεν έβαζε να παίζει ο γιος του προέδρου

Απολύθηκε επειδή δεν έβαζε να παίζει ο γιος του προέδρου

ΟΛΑ νομίζαμε ότι τα είχαμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να απολύεται προπονητής επειδή η ομάδα δεν πάει καλά. Λογικό. Τα έκανες μούτι, κύριε Στραματσόνι, τον πούλο και γύρνα τα πίσω μπρος στην Ιταλία. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης

Να απολύεται προπονητής, παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι πρώτη, επειδή δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Οπως ο Ζαρντίμ από τον Ολυμπιακό. Να απολύεται προπονητής από την προετοιμασία.

Επειδή ο πρόεδρος είχε την ενημέρωση ότι κωλοβαράνε και δεν κάνουνε τίποτα. Οπως είχε απολύσει ο «καπετάνιος» από τον Παναθηναϊκό τον Μπόνεφ. Να απολυθεί προπονητής επειδή δεν παίρνει χαρτάκι. Επειδή δεν κάνει τη σύνθεση όπως θέλει ο πρόεδρος.

Οπως είχε απολυθεί ο Δανιήλ από τον Παναθηναϊκό επειδή δεν έβαζε τον Μπορέλι. Τόσα λεφτά σου λέει δώσαμε για να τον αγοράσουμε. Να τον έχουμε στον πάγκο να κάθεται; Κι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται η περίπτωση του Νεντίδη στον Αγροτικό Αστέρα.

Απολύθηκε επειδή δεν έβαζε να παίζει τον γιο του προέδρου: «Τόσα λεφτά βάζω στην ομάδα. Να μην παίζει το παιδί μου»; Κι όταν μιλάμε για Αγροτικό Αστέρα, βαριά βαριά το μπάτζετ να φτάνει τα τέσσερα κατοστάρικα. Και την ομάδα να είναι τέταρτη στη βαθμολογία.

Με τα ψέματα. Πάνω από τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα που έχουνε ενάμισι εκατομμύριο μπάτζετ. Και διώχνει το αφεντικό τον προπονητή επειδή δεν βάζει να παίζει τον γιο του. Οταν ο προπονητής έχει ξεκαθαρίσει ευθύς εξ αρχής ότι είναι τρίτη ούτε καν δεύτερη επιλογή. Και δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Στη Βέροια ο Χαροντάκης τους έδινε τρία τέσσερα κατοστάρικα τον χρόνο, με τη συμφωνία να παίζει ο γιος του. Και ο Βοσνιάδης που δεν τον έβαζε, απολύθηκε.

Πηγή: εφημερίδα "Goal"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags