Facebook Pixel «Επιτέλους τα είπε ο Ντέμης»
| 2011-01-14 00:34:00

«Επιτέλους τα είπε ο Ντέμης»

«Επιτέλους τα είπε ο Ντέμης»

Οι δυο πρώην αντιπρόεδροι της ΠΑΕ ΑΕΚ Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης στέκονται στο πλευρό του Ντέμη Νικολαΐδη και σημειώνουν, πως επιτέλους έπρεπε να βγει κάποιος και να μιλήσει για όσα ψευδή λέγονται.

Με αποκλειστικές τους δηλώσεις στο exedrasports.gr επιβεβαιώνουν όλα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ντέμης Νικολαΐδης και υπογραμμίζουν: «Επιτέλους το έκανε ο Ντέμης» για την κίνησή του να γνωστοποιήσει κάποια πράγματα , ώστε πεταχτεί η λάσπη από πάνω του.

Κατ’ αρχήν ο Τάκης Κανελλόπουλος επιβεβαίωσε ως μέλος (τότε) της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ ΑΕΚ όσα τονίζονται στην ανακοίνωση του ο Νικολαΐδης λέγοντάς μας: «Στην ανακοίνωση του Νικολαΐδη υπάρχουν μόνο αλήθειες» και επιφυλάσσεται για πιο συγκεκριμένη και ουσιαστική τοποθέτηση λίαν συντόμως με επιπλέον στοιχεία. Από την πλευρά του ο Νίκος Κούλης μας είπε πως: «Μόλις ενημερώθηκα για την κίνηση του Νικολαΐδη σκέφτηκε πως επιτέλους το έκανε ο Ντέμης. Επρεπε να το είχε κάνει καιρό τώρα. Είναι σίγουρο ότι αναφέρεται σε αλήθειες διότι τα γνωρίζω όλα τα γεγονότα».

Και συμπληρώνει: «Όλοι οι μέτοχοι θα έπρεπε να είναι υπερήφανοι για την προσπάθεια που έγινε από το 2004 έως και το 2008 και εκείνοι που συνεχίζουν για τη δουλειά που προσπαθούν να κάνουν ακόμη και τώρα. Διότι όλοι πρέπει να θυμούνται πως πρόσφεραν στην ομάδα αφιλοκερδώς! Η γκρίνια και η μιζέρια που ακολουθεί μειώνει αυτό που κάναμε όλοι μαζί, αλλά και όσα πετύχαμε. Χάρηκα που μίλησε ο Ντέμης γιατί ήταν απαράδεκτη η λάσπη και ο πόλεμος που δέχτηκε όλο το διάστημα από την ημέρα που αποχώρησε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags