Facebook Pixel Σε αναμμένα κάρβουνα παίκτης του ΠΑΟΚ - Κρέμεται στην κυριολεξία από τον Ίβιτς λίγες ώρες πριν τη Σάλκε!
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-22 15:45:00

Σε αναμμένα κάρβουνα παίκτης του ΠΑΟΚ - Κρέμεται στην κυριολεξία από τον Ίβιτς λίγες ώρες πριν τη Σάλκε!

Σε αναμμένα κάρβουνα παίκτης του ΠΑΟΚ - Κρέμεται στην κυριολεξία από τον Ίβιτς λίγες ώρες πριν τη Σάλκε!

Θα του δώσει ο Βλάνταν Ίβιτς μία ακόμα ευκαιρία στο σημερινό παιχνίδι με τη Σάλκε ή θα τον κρατήσει στον πάγκο;

Ο λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος είναι ο πιο έμπειρος επιθετικός που έχει στη διάθεσή του ο Ίβιτς για τη ρεβάνς με τη Σάλκε, λόγω του ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έμεινε στη Θεσσαλονίκη μιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ στο Europa League.

Όμως, ο Κλάους συνεχίζει να είναι "άσφαιρος" σε ελληνικό πρωτάθλημα και Ευρώπη, παρά τις πολλές ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Σέρβος τεχνικός, με τελευταία αυτή στο παιχνίδι με τη Σάλκε στην Τούμπα. Και μόνο το ότι ο Αθανασιάδης, με εξαίρεση τα παιχνίδια Κυπέλλου με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα, έχει να σκοράρει από τις 29 Σεπτεμβρίου όπου έβαλε δύο γκολ στην εκτό έδρας νίκη με τη Σλόβαν Λίμπερετς, τα λέει όλα…

Το σημερινό παιχνίδι με τη Σάλκε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ο Κλάους να …πάρει τα πάνω του, εφόσον σκοράρει. Δεν είναι όμως και τόσο σίγουρο πως ο Ίβιτς θα τον χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα. Οι άλλες επιλογές του προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά είναι να χρησιμοποιήσει τον Ευθύμη Κουλούρη, που αν εξαιρεθεί το ματς Κυπέλλου με τον Πανελευσιανικό, έχει να σκοράρει από τις 28 Νοεμβρίου και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα ή να χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Μυστακίδη που έχει πετύχει 3 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο είναι πως ο Ίβιτς θα ήθελε πολύ στο σημερινό παιχνίδι να μπορεί να χρησιμοποιήσει τον …καυτό Πρίγιοβιτς, ο οποίος είναι έτοιμος πλέον να αγωνιστεί σε ολόκληρο παιχνίδι και μάλλον αυτό θα συμβεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags