Facebook Pixel Η αποζημίωση του Αναστόπουλου, ο Δέλλας και το πρώτο φαβορί για Άρη!
| 2017-02-22 21:48:00

Η αποζημίωση του Αναστόπουλου, ο Δέλλας και το πρώτο φαβορί για Άρη!

Η αποζημίωση του Αναστόπουλου, ο Δέλλας και το πρώτο φαβορί για Άρη!

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του Έλληνα τεχνικού και τα δεδομένα για την τεχνική ηγεσία των Κιτρίνων

Ο Άρης έχει μείνει αρκετά πίσω όσον αφορά στον στόχο της ανόδου στη SuperLeague, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο.

Το νέο στραβοπάτημα με την ισοπαλία κόντρα στη Σπάρτη σήμερα φαίνεται πως θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Το θέμα που απομένει να λυθεί είναι αυτό της αποζημίωσής του αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018. Για αυτόν τον λόγο, θα έχει ραντεβού με τον Θόδωρο Καρυπίδη απόψε το βράδυ, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του «διαζυγίου».

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα του συλλόγου, πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας θεωρείται ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι σίγουρο προς το παρόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος στόχος του Καρυπίδη ήταν αρχικά ο Τραϊανός Δέλλας, όμως οι συζητήσεις με τον παλαίμαχο αμυντικό δεν πήγαν όπως θα ευελπιστούσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags