Facebook Pixel Συγκλονίζει το βίντεο με την εξομολόγηση του Αμπιντάλ στον Σισέ - "Ήταν μεγάλο σοκ"
| 2017-02-23 13:49:00

Συγκλονίζει το βίντεο με την εξομολόγηση του Αμπιντάλ στον Σισέ - "Ήταν μεγάλο σοκ"

Συγκλονίζει το βίντεο με την εξομολόγηση του Αμπιντάλ στον Σισέ - "Ήταν μεγάλο σοκ"

Δύο κορυφαίοι των ευρωπαϊκών γηπέδων σε ένα βίντεο που αξίζει να δεις.

Μια συνέντευξη διαφορετική από όλες τις άλλες πήρε ο Τζιμπρίλ Σισέ από τον Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την περίοδο που αγωνιζόταν να κερδίσει την μάχη με τον καρκίνο.

Ο πάλαι ποτέ επιθετικός του Παναθηναϊκού, που συνεργάζεται με το yahoo, συζήτησε και για τα δικά του προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της μεγάλης καριέρας του.

«Συνέβη το 2011. Ήταν ένα μεγάλο σοκ. Ένιωθα πολύ περίεργα, διότι πλέον δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Καθόμουν στο σπίτι, στον καναπέ μου κι έβλεπα τους αγώνες. Δεν μπορούσα να συμμετέχω σε κάτι. Έπρεπε να σταματήσω τα πάντα, άμεσα. Η στιγμή που έμαθα για τον καρκίνο ήταν δύσκολη. Δεν υπάρχει νίκη αν δεν παλέψεις. To χειρότερο ήταν όταν μου είπαν ότι ίσως να μην μπορέσω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο», είναι τα συγκλονιστικά λόγια του Αμπιντάλ.

«Χρειάστηκε να κάνω μεταμόσχευση, αλλά δεν ήθελα να πάρω όργανο από ζώντα οργανισμό. Όταν ο ξάδερφός μου προσφέρθηκε να με βοηθήσει, δεν το πίστευα. Μπήκαμε και οι δύο στο χειρουργείο. Όταν ξύπνησα, όλα είχαν περάσει», συμπλήρωσε.  

Δείτε απόσπασμα από το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags