Facebook Pixel Διαψεύδει ο Καρυπίδης τα περί παραμονής Αναστόπουλου...
| 2017-02-23 19:13:00

Διαψεύδει ο Καρυπίδης τα περί παραμονής Αναστόπουλου...

Διαψεύδει ο Καρυπίδης τα περί παραμονής Αναστόπουλου...

Πραγματοποιήθηκε μία πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους δυο άντρες, θα υπάρξει και νέα μετά την επαφή Καρυπίδη και με τους παίκτες

Εδώ και λίγη ώρα έχει κυκλοφορήσει ως πληροφορία ότι ο Νίκος Αναστόπουλος θα συνεχίσει στον πάγκο του Αρη. Μάλιστα αυτό προέκυψε μετά από ραντεβού που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης.

Το AllAboutARIS ζήτησε την θέση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ που ήταν ξεκάθαρος: "Όχι δεν ισχύει. Δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση, όπως δεν υπάρχει και για κανέναν άλλον προπονητή, αν πρώτα δεν τελειώσουμε με το Νίκο".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτή την στιγμή ο κ. Καρυπίδης συζητά με τους παίκτες της ομάδας για να μπορέσουν όλοι μαζί να αντιληφθούν και να καταλάβουν τι φταίει και η ομάδα είναι 8 βαθμούς από την κορυφή. Στην συνέχεια πολύ πιθανόν να έχει και δεύτερη συνάντηση με το Νίκο Αναστόπουλο. Στα περί παραμονής του πάντως για την ώρα η ΠΑΕ το διαψεύδει...

Στην προπόνηση στο Ρύσιο πάντως δεν βρίσκεται ο Νίκος Αναστόπουλος, αλλά ο βοηθός του Αντρέας Σκέντζος που πραγματοποιεί και την προπόνηση με όσους δεν έπαιξαν χθες.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags