14/01/11 - 01:02

Τρέχουν από τώρα τις μεταγραφές του καλοκαιριού…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε πως ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει άλλες μεταγραφές για τον Ιανουάριο, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται από τώρα για το καλοκαίρι.

Τρέχουν από τώρα τις μεταγραφές του καλοκαιριού…
22.557views 0shares

Πριν από μία εβδομάδα σας είχαμε προϊδεάσει πως ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα έκανε κι άλλες μεταγραφές, εκτός των Μανιάτη και Κουμορτζί. Παρεμπιπτόντως, η υπόθεση του αμυντικού μέσου του Πανιωνίου «πάγωσε», μετά τις αντιδράσεις των οπαδών των «κυανέρυθρων».

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο πρόεδρος των πρωτοπόρων, Βαγγέλης Μαρινάκης γνωστοποίησε πως τελείωσαν οι μεταγραφές στην τρέχουσα περίοδο.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό των «Πειραιωτών». Δεν βλέπει, λοιπόν, το λόγο για επιπλέον χειμωνιάτικες αγορές.

Το καλοκαίρι, πάντως, κινήσεις θα γίνουν. Για την ακρίβεια, από τώρα δρομολογούνται οι καλοκαιρινές μεταγραφές. Βασικός στόχος θα είναι η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου.

Στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας κρατήστε και τούτο: δεν αποκλείεται να γίνουν μία ή δύο αγορές απ' το πάνω ράφι, όπως έλεγε κάποτε και ο Τροντ Σόλιντ.

Πηγή: novasports.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ