Facebook Pixel Αισιόδοξος ο Λαΐφης για ΑΠΟΕΛ
| 2017-02-25 16:56:00

Αισιόδοξος ο Λαΐφης για ΑΠΟΕΛ

Αισιόδοξος ο Λαΐφης για ΑΠΟΕΛ

Ο Κύπριος μέσος της Σταντάρ Λιέγης και τέως της Ανόρθωσης, μίλησε στο κυπριακό «Goal» για την ποιότητα της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ και όχι μόνο. 

Αφού χαρακτήρισε καλή την κλήρωση για τον σύλλογο της Λευκωσίας, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Πιστεύω πως πρόκειται για ισοδύναμες ομάδες, με τις πιθανότητες για την πρόκριση να είναι μοιρασμένες. Αγωνίσθηκα και στα δύο φετινά παιχνίδια απέναντι στην Άντερλεχτ (0-0, 0-1)».

Με αυτό, όμως, μην οδηγηθεί αβίαστα το μυαλό σας πως πρόκειται για καμιά ομαδούλα της σειράς. «Η Άντερλεχτ είναι πολύ καλή ομάδα. Προσπαθεί να χτίσει παιχνίδι από πίσω, δηλαδή από την άμυνα και πρεσάρει ψηλά. Το δυνατό της στοιχείο είναι οι εξτρέμ. Ανεβαίνουν ψηλά, έχουν καλή τεχνική κατάρτιση και μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη ζημιά. Κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλήτρια», ανέφερε ο διεθνής Κύπριος.

Όσο για την αχίλλειο πτέρνα του βελγικού συλλόγου; «Λόγω του ότι οι δύο στόπερ είναι αργοί και οι κεντρώοι είναι επιθετικογενείς, αν ο ΑΠΟΕΛ πιέσει σωστά από ψηλά μπορεί να τους δημιουργήσει αρκετά προβλήματα», επισήμανε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags