Facebook Pixel Το σχόλιο-έκπληξη του Μπέντο για τις αποδοκιμασίες!
| 2017-02-27 00:06:00

Το σχόλιο-έκπληξη του Μπέντο για τις αποδοκιμασίες!

Το σχόλιο-έκπληξη του Μπέντο για τις αποδοκιμασίες!

Διαβάστε τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός σχετικά με τη γιούχα των φίλων του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Πανιώνιο

Παρά το γεγονός ότι το κοινό του «Γ. Καραϊσκάκης» καταφέρθηκε εν χορώ εναντίον του μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ο Πάουλο Μπέντο δεν διαφώνησε με τις αντιδράσεις του κόσμου. Αντιθέτως, δικαιολόγησε απόλυτα τις αποδοκιμασίες τονίζοντας ότι η ομάδα δεν άξιζε κάτι καλύτερο και πως ο κόσμος πρέπει να είναι ελεύθερος αν εκφράζεται.

Αναλυτικά, ο Πορτογάλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τα εξής:

Το ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα διόρθωνε μετά το 0-1 και την ήττα από Πανιώνιο εάν έβλεπε το βίντεο του αγώνα: Φυσικά και θα δούμε το βίντεο. Πάντα το κάνουμε. Αν και πάντα είναι πιο εύκολο να λες πράγματα έπειτα από μία αναμέτρηση. Δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ από λάθος δικό μας. Θα έπρεπε να το είχαμε αποφύγει. Από εκεί και πέρα παίξαμε με μικρή επιθετικότητα στο α' μέρος. Ξοδέψαμε 45 λεπτά. Στο β' μέρος αν και διορθώσαμε κάποια πράγματα, πάλι δεν διορθώσαμε το θέμα της επιθετικότητας. Παρότι κάναμε φάσεις κάναμε πολλά λάθη. Δείξαμε παθητικό χαρακτήρα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Να συγχαρούμε τον αντίπαλο. Να δούμε τα λάθη μας και τι να διορθώσουμε.

Τα δύσκολα εκτός έδρας ματς που ακολουθούν με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ και το εάν λειτουργήσουν συσπειρωτικά για την ομάδα: Δεν προετοιμάζουμε κάθε ματς ανάλογα με τις διαστάσεις και τις προεκτάσεις. Τα προετοιμάζουμε το ίδιο. Σήμερα δεν κάναμε ότι είχαμε προετοιμάσει. Μας τιμώρησε το α' μέρος και τα λάθη μας. Χάσαμε σήμερα και αυτό είναι ένα χτύπημα που θα πρέπει να μας κάνει πιο προσεκτικούς. Πάντα προετοιμάζουμε τα ματς για να παίζουμε καλά και να κερδίσουμε. Εμείς παραμένουμε στους στόχους μας. Χάσαμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας διαφορά σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Την ψυχολογία και την πίεση που μπορεί να νιώθουν οι παίκτες εντός έδρας από τον κόσμο: Προσωπικά πιστεύω πως στο ματς σήμερα δεν είχαμε σωστή ψυχολογία ούτε ποιότητα. Όταν ετοιμάζουμε τα ματς για εδώ ξέρουμε πως εμείς θα έχουμε την κατοχή και τον έλεγχο και ο αντίπαλος προσπάθεια για αντεπιθέσεις. Όταν δέχεσαι τόσο γρήγορα γκολ μετά ο αντίπαλος γίνεται πιο αμυντικός. Αυτό που πληρώσαμε ήταν πως δεν ήμασταν δραστήριοι επιθετικά. Σήμερα είχαμε κακή ποιότητα παιχνιδιού και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του και προς τους παίκτες, η δήλωση - στήριξη του κ. Μαρινάκη και το μήνυμά του προς τον κόσμο: Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αυτό είναι το μήνυμα το δικό μου. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παλεύουμε γιατί έχουμε μάχες. Πρώτα στο Κύπελλο, μετά στο πρωτάθλημα και ύστερα η Μπεσίκτας. Καταλαβαίνουμε πως υπάρχει κριτική και αντίδραση από τον κόσμο μετά από τέτοιο αποτέλεσμα. Πρέπει να δίνουμε χώρο στον κόσμο να αντιδράει. Σήμερα δεν έπρεπε να είχαμε τέτοια εικόνα. Δεν αξίζαμε κάτι άλλο. Χάσαμε ευκαιρία για διαφορά. Έχουμε μάχες μπροστά μας και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags