Facebook Pixel Ποια Νάπολι; Η Γιούβε δεν την αφήνει να σηκώσει κεφάλι ούτε στο Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-03-01 00:41:00

Ποια Νάπολι; Η Γιούβε δεν την αφήνει να σηκώσει κεφάλι ούτε στο Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια Νάπολι; Η Γιούβε δεν την αφήνει να σηκώσει κεφάλι ούτε στο Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ναπολιτάνοι προηγήθηκαν στην έδρα της Γιουβέντους, αλλά εν συνεχεία κατέρρευσαν και έκαναν τρία γκολ... δώρο στους γηπεδούχους που νίκησαν 3-1 και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Coppa Italia!

Η Γιουβέντους αποδεικνύει συνεχώς το πόσο φορμαρισμένη είναι αφού απόψε πέτυχε τη 10η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις επικρατώντας της Νάπολι 3-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι Ναπολιτάνοι προηγήθηκαν στο 36’ με προβολή του Καγιεχόν έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Ινσίνιε και κόντρα σε σώματα αμυντικών, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο προδόθηκαν από την άμυνά τους και τον Ρέινα.

Μόλις στο 46’ ο Κουλιμπαλί ανέτρεψε τον Ντιμπάλα εντός περιοχής. Ο ίδιος ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 64’ ο Ρέινα έκανε κάκιστη έξοδο σε σέντρα του Κουαδράδο, έχασε την μπάλα και ο Ιγκουαΐν έδωσε προβάδισμα στη Γιούβε με πλασέ σε κενό τέρμα. Το τελικό 3-1 επετεύχθη στο 69’ και πάλι με πέναλτι του Ντιμπάλα, αφού η Γιουβέντους έφυγε στην αντεπίθεση και ο Ρέινα ανέτρεψε τον Κουαδράδο.

Οι Μπιανκονέρι πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, ωστόσο το εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν οι Παρτονοπέι τους επιτρέπει να ελπίζουν ενόψει της ρεβάνς στο «Σαν Πάολο».
 

Ювентус - Наполи_55454645634 от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags