Facebook Pixel Xαμός με Δέλλα - Ποιοι "σφάζονται" για τον Κολοσσό και τι τρέχει με τον Ελευθερόπουλο
| 2017-03-02 21:20:00

Xαμός με Δέλλα - Ποιοι "σφάζονται" για τον Κολοσσό και τι τρέχει με τον Ελευθερόπουλο

Xαμός με Δέλλα - Ποιοι "σφάζονται" για τον Κολοσσό και τι τρέχει με τον Ελευθερόπουλο

Τί παίζει με τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου και πώς συνδέεται η υπόθεσή του με τον "Ελέ";

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν απολύθηκε από τον Ατρόμητο, και η περίπτωσή του θεωρείται ιδιαίτερα ελκυστική για αρκετές ομάδες της Super League.

Μια από αυτές είναι ο Αστέρας Τρίπολης, από τον πάγκο του αποχώρησε πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Οι διοικούντες των Αρκάδων έχουν προσεγγίσει τον παλαίμαχο στόπερ, συνεπώς ισχύουν όσα έχουν γραφτεί περί επαφών των δυο πλευρών.

Το θέμα είναι πως υπάρχει διχογνωμία για την υπόθεση του «Κολοσσού» στις τάξεις της διοίκησης, αφού δεν έχει καθοριστεί ακόμα η πολιτική της επόμενης ημέρας στην ομάδα της Τρίπολης.

Και αυτό γιατί οι μισοί είναι υπέρ της συμφωνίας με έναν νεαρό σε ηλικία και φιλόδοξο τεχνικός, όπως ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ οι υπόλοιποι βλέπουν στην περίπτωσή του πολλές ομοιότητες με αυτή του Ελευθερόπουλου, η οποία δεν κατέληξε σε καλά αποτελέσματα για την ομάδα. Προτιμούν, λοιπόν, να κινηθούν σε διαφορετική κατεύθυνση και συγκεκριμένα να βγάλουν όπως μπορούν τη φετινή αποτυχημένη σεζόν και να ξεκινήσουν από την αρχή το καλοκαίρι με έμπειρο Έλληνα στον πάγκο (π.χ. περιπτώσεις τύπου Παράσχου ή Πετράκη).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags